Hamarosan utcára kerülhet a főváros IX. kerületében közel húsz önkényes lakásfoglaló. Ők a Város Mindenkié csoporttal karöltve emberséges megoldást követelnek. A szociális lakbért fizetők rettegnek erdőből jött szomszédaiktól, de tartanak a bizonytalanságtól, a beígért cserelakások állapotától is. Az önkormányzat rendelete alapján a Vaskapu utca 49. szám alatti épület bontandónak minősül, terveik szerint el fogják adni.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Csizmás Kond: "de beleértettem a sztrádán kamionokat dobálókat is. "
Olvastad, hogy védtem őket?
Csizmás Kond
@GeoCravker: nem de attól még beleértettem mert a civilizáció peremét még csak nem is súroljak...:)
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ez igaz. A bajok ott kezdődnek, amikor a menekültek közt is nyilvánvalóan előforduló 5-10% söpredék alapján minősítenek mindenkit.
Holott magyarként én például ki kérem magamnak, hogy a Planetáriumot, a TV székházat leromboló ultrák, netán Wittner qrvanéni, vagy a fasisztoid hangaroaurora alapján ítéljenek meg.
Csizmás Kond
@GeoCravker: A minősítés az egy dolod, de az, hogy senki nem próbál elhatárolódni közülük vagy hivatalos iratokkal bizonyítani és kérni hogy őket aszerint minősítsék az a másik dolog...és ez az mi kérdésessé teszi a kilétüket.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Van egy ősöreg jogintézmény. Úgy hivják, hogy az "ártatlanság vélelme".

Ahogy az ultrák esetében sem neked vagy nekem kell bizonyítanom, hogy nem gyújtottam fel a TV-székházat, hanem a hatóságnak a gyújtogatást.

A menekültek esetében sem az esetleg megfélemlített ártatlanoktól várnám el a bizonykodást, hanem a velük találkozó hatóságtól az előítéletmentes, csak a csőcselékre kiterjedő, de azokra viszont fajra, nemre való tekintet nélkül kiterjedő eljárást.

Csak ugyebár a rendpártiság felé csörtető diktátorkának egyszerűbb az előítéleteket táplálni. S vele etetni a szélsőséges csőcseléket.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Nincs olyan intézmény csak ügyvédi szóhasználat.
Az ultrák közé meg soha nem vegyülök...még véletlenül se.
Ha két iratnélküli közül az egyik a rosszfiú honnan kéne tudni ?..viszont a jófiú ha jófiú miért dobja el az eredeti iratait ?
...ahol meg nincs rend ott jön az anarchia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.