Szándékosan zagyvál össze mindent a kormány a kvótaellenes kampányban, amikor azt állítja, hogy 160 ezer menekültet telepítenének Magyarországra – állítja a Helsinki Bizottság, amelyet a hvg.hu idéz.

Miközben a kormányzati honlap azt állítja, hogy a kötelező kvóták nyomán 160 ezer embert telepítenének csak Magyarországra, ez a szám voltaképpen a teljes EU-ra vonatkozik, mégpedig öt éves időtávlatban.

Ráadásul – hívja fel a figyelmet a Helsinki – az EU szeptemberi javaslata szerint éppen tőlünk vettek volna át 54 ezer menekültet más országok, de a kormány inkább lezárta a határt, miközben a menekülteket átpumpálta nyugatra.

Magyarországra az eredeti tervek szerint mindössze 1294 embert telepítenének, akik után fejenként 6000 eurót, 1,87 millió forinto kapnánk, ami a Helsinki szerint 300 ezerrel több, mint amennyi ellátási költséggel a kormány számol évente a menekültek esetében.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a mocskos qrmány nem össze-vissza zagyvál, hanem egyszerűen hazudik ! Ez a lételeme !
Toby
Ez a mocskos qrmány nem össze-vissza zagyvál, hanem egyszerűen hazudik ! Ez a lételeme !
Aki Én
HELP ME!!!
Azok segítségét kérem, akik tudnak bármit, amiben a kormány nem hazudik. Megpróbálnám más színben nézni a kormányt, ha lenne ilyen.
rugacs
Szóval az euban már tudják ennyivel előre, hogy hányan fognak összesen érkezni?! Hát akkor mire ez a pánik? Nyissuk- tárjuk ki a kapukat, hadd jöjjenek, van mindenkinek bőven hely!!! Azt az 1300 embert meg majd elhelyezzük valahova, akár a Fertőrákosi kőfejtőben is bőven elférnének - élükre állítva...
Csak azt nem értem, ha ez így ki van találva, miért kell kerítéseket emelni minden országnak a migránsok ellen, és miért mondták azt, hogy Németország, meg Svédország, meg a többi is már mind megtelt...?? Hiszen még alig jött pár százezer, a pár tízmilliós afrikai hadtest még el sem indult...
kakaósbögre
mivel Orbán kijelentette hogy inkább fizet-az én zsebemből is- de nem fogad be senkit,elvárom hogy az aki aláírta a Fidesz aláírásgyűjtő papírját legyen akkora kurvanagy hazafi és fizesse ki.ne az én faszommal verjétek a csalánt,hélo.
vadnarancs
Idióta s.ggnyalóik ezt is beveszik, mint az összes többit. Mindegy, mit mond a világ, Orsós szava a szent! Takrodjanak az országunkból Orsósostól együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.