Magyarország ma beadja a migránsok kötelező kvóták szerinti szétosztásáról szóló EU-s döntést megtámadó keresetét az Európai Bíróságra – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XIV. plenáris ülésén, csütörtökön Budapesten, a Várkert Bazárban.

A kormányfő emlékeztetett arra, hogy Szlovákia szerdán tette meg ugyanezt.

Orbán Viktor beszédében hangsúlyozta: a visegrádi együttműködés tagállamai – Magyarország mellett Csehország, Lengyelország és Szlovákia – bebizonyították, hogy "ha akarjuk, meg lehet állítani a migránsáradatot". Sokan azonban, akik "más észjárást követnek", nem örülnek ennek a sikernek – tette hozzá. Példaként azt mondta, hogy az elmúlt napokban Magyarországgal szemben indított jogi eljárásokat is bosszúnak tekinti, mert a magyar kormány szembe mert fordulni Brüsszel bevándorláspárti politikájával.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
@lópicigáspár: Van valami a magyar mentalitásban, ami okozhatja...
Tudom, hogy rengeteg derék honfitársam van de mégis! Évekig dolgoztam Ausztriában, természetesen a szállodaiparban. Soha, ismétlem soha nem volt konfliktusom volt keletnémettel, osztrákkal, olasszal, svéddel, románnal lengyellel, szlovákkal vagy brittel. Csakis a magyar kollégákkal! A féltékenység és az irigység szinte azonnal felütötte a fejét és hozta az áskálódást és a könyöklést. Nem mind de nem múlt el szezon e nélkül! Ma olyan helyen élek, ahol 100-200 km-es körzetben nincs magyar körülöttem a családomon kívül. Nem vagyok ettől boldogabb de nyugodtabb az igen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@enslaved: Ok, akkor küldöm a szamlaszamot es te meg küldd az igazolast az utalasrol! Rendben? Konto: 8046200 BLZ: 37020500 Bank für Sozialwirtschaft, Köln
teuton
@1magyar: Ott, ahol most vagyok. A mi kis 16etzres varosunkban van kb 600 külföldi, abbol kb 400 menekült. Nem satorokban laknak, hanem amig a menekültstatuszuk nem ellenörzött, normalis epületekben. Amikor elismert menekült lesz, akkor lakasokban laknak. Ja, es mi nem fizetünk ezert semmifele büntetest! De te biztos azt valasztod, mert a kormanyod elen a valasztott diktatorral sokat tesz erted, pl nem vet ki szinte havonta uj adot, nem adositja el titkos szerzödessel meg az unolad is es az elemiszerekre (ami ugye letszükseglet!) MO-on a legalacsonyabb az fogyasztoi-ado---
1magyar
@teuton: Ha majd nem lesz itt kommented,tudni fogom, hogy felrobbantál. Ez csak idő kérdése.
1magyar
@teuton: De előtte nekem is utalj már 2 millát, mert én is rászoruló vagyok, igaz nem muszlim.
teuton
@1magyar: Neked ingyen temetes jar, gyere Nemetorszagba! Ha nem jössz, akkor tudom felrobbantal, valszeg a büdös sok gyülölettöl ami benned van.
teuton
@csigabiguli: Aztan az EU azonnal visszacsapott, a te seggedre! 18 millio euro büntetes havi 1,5 millio tamogatas helyett a bofogadasert! Ki fogja szerinted kifizetni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.