Meghalt az a férfi, aki csütörtök este felgyújtotta magát Százhalombattán, a polgármesteri hivatal előtt. Az ügyben vizsgálat indult.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az 50 év körüli férfi a város főterén ismeretlen okból gyújtotta fel magát. A férfit a körülötte tartózkodók a szökőkútba dobták, de testfelületének 30 százaléka így is megégett. Súlyos égési sérülésekkel, életveszélyes állapotban vitték kórházba – tette hozzá.

Az MTI úgy tudja, hogy az eset hátterében magánéleti okok állnak. A férfi a kórházban meghalt.

Az Érdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított a körülmények tisztázására – közölte pénteken Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ébresztő ! Saját magukat ölik meg emberek a halmozódó problémák miatt !!!
Nem kéne véletlenül valamit máshogy csinálni ?
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
MAgánéleti ok a rossz és embertelen politika miatt
Borsodi
@Eriksson: Látom te sem vagy politikus ,mert még a földön jársz verummal együtt. Én azt mondom erre magán problémája volt, úgy mint annak a szerencsétlen 55-éves férfinek akinek elvették a rokkant nyugdíját,bement a hivatalba a Veszprémi nyugdíjbiztosítás ügyfélszolgálatára,hogy megkérdezze mért vették el?Aztán csak annyit mondott ha ennyit ér az országnak majd .elővett egy kést . és szív tájékon szúrta magát.Nem tudom,volt vagy 28000 Ft és elvették szerencsétlentől,most ezeknek az embereknek kellene a segítség.Nem a milliomos fizetéseket kell duplájára emelni , .Ehhez vágjunk jó pofát Magyarok! Igen, nem vagyunk még elegen,hogy meg változzon.
Eriksson
@Borsodi: Ha ilyesmire gondolsz úgy, mint magánproblémára, akkor igen, lehet a magánproblémája.
De én, és gondolom verum is nem ilyen magánéleti problémára gondoltunk, amikor kizártuk a p.m-i hivatal előtti demonstrációt. Ez csak olyasmi ok lehetett amit példaként írsz.
Borsodi
@Eriksson: Persze,hogy én is arra céloztam,hogy ez nem magán probléma,csak annak állítják be,azért írtam,hogy nem vagy politikus akik elferdítik a valóságot, mindent kimagyaráznak. Tudom az én esetem sem magán probléma, mert minden rokkant nyugdíjast érintett ez a dolog.Bocs ha kétértelmű volt.
Eriksson
@Borsodi: Nem volt kétértelmű a hsz.-od, csak te más oldalról közelítetted a problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.