Meghalt az a férfi, aki csütörtök este felgyújtotta magát Százhalombattán, a polgármesteri hivatal előtt. Az ügyben vizsgálat indult.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az 50 év körüli férfi a város főterén ismeretlen okból gyújtotta fel magát. A férfit a körülötte tartózkodók a szökőkútba dobták, de testfelületének 30 százaléka így is megégett. Súlyos égési sérülésekkel, életveszélyes állapotban vitték kórházba – tette hozzá.

Az MTI úgy tudja, hogy az eset hátterében magánéleti okok állnak. A férfi a kórházban meghalt.

Az Érdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított a körülmények tisztázására – közölte pénteken Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ébresztő ! Saját magukat ölik meg emberek a halmozódó problémák miatt !!!
Nem kéne véletlenül valamit máshogy csinálni ?
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Ébresztő ! Saját magukat ölik meg emberek a halmozódó problémák miatt !!!
Nem kéne véletlenül valamit máshogy csinálni ?
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
emerencia
@dömdödöm: Több mint negyedszázada erőlteti az aktuális hatalom milliók egyre keményebben tartását, sikertelenül. Aki teheti menekül az országból de van aki marad. 50 felett már azzal is kell számolni, hogy az eddig is szűkös túlélési esélyek még rohamosabban elfogynak.

Szörnyű ezt leírni de a Magyarországi döntéshozók legnagyobb valóságos problémája, hogy ez a korosztály még mindig él. Sosem lehet tudni, hogy közülünk kinél mikor szakad el a cérna és maga vagy mások ellen fordulva képzeli-e el a végső megoldást.

Mert a tisztes öregségre már egyre kevesebb a reményünk pedig itt állunk a kapujában melyet bezártak előlünk. :-((((((((((((((((((((((

Vajon hány tragédiának kell ahhoz bekövetkezni, hogy jobb irányba változzon a helyzet?

Nem tudni mi vezetett konkrétan ennek az embernek a halálához de honfitársunkként annyit mindenképpen megérdemel, hogy békés nyugodalmat kívánjunk neki. :-(
dömdödöm
Nem értik hogy baj van ,és egyre többen vannaj bajban ,akinek módjában állt ki tudott menni még időben de mit kapunk mi akik itt maradtunk ? Kötelet ? Saját kezünk vagy más által ? Neeem , nem én nem ezért születtem erre a világra ebbe az országba hogy felrántsam magam . Sokkal nagyobb ambíciókkal és lehetőségekkel álltam neki az életnek mint hogy ezt megtegyem .Kűzdök harcolok a végsőkig ITT még el nem érjünk egy jobb jövőt !
Eriksson
Magánéleti problémák, szerelmi bánat miatt senki nem fogja a Polgármesteri Hivatal előtt felgyújtani magát. Azt sem gondolom, hogy a környezetét akarta volna szórakoztatni.
Szegény ember. Sajnálom.
verum
Magánéleti probléma miatt nem a polgármesteri hivatal előtt tett volna ilyent.
Nem fogják elmondani a valódi okot - de ettől még inkább sejteni lehet.
Sok a bűne a vezetőknek, túl sok...
verum
@Eriksson: - ugyanarra gondoltunk - és szerintem még rajtunk kívül nagyon sokan. :-(
percsi
Nem értik meg, hogy baj van! Hogyan is akarnák megérteni, mikor minden baj forrása ők maguk? Nem őket kell szidni, hanem a magunkat, mert nem merünk cselekedni. Nem merünk kimenni az utcára, otthon hőzöngünk, külföldre vándorlunk, vagy pedig az öngyilkosságba menekülünk. Minden kívánságukat teljesítjük!!! Ha a nép nem egymás ellen kakaskodna, hanem közösen az asztalra csapna, akkor már rég más lenne a szitu! Egyből tudnák, hogy mit szabad és mit nem, alázattal végeznék a munkájukat. De neeeem, mi birkák hagyjuk, hogy terelgessenek. Már 25 éve azt csinálnak velünk, amit akarnak, és sajnos ez így marad, míg el nem fogyunk.
Nil
MAgánéleti ok a rossz és embertelen politika miatt
Borsodi
@Eriksson: Látom te sem vagy politikus ,mert még a földön jársz verummal együtt. Én azt mondom erre magán problémája volt, úgy mint annak a szerencsétlen 55-éves férfinek akinek elvették a rokkant nyugdíját,bement a hivatalba a Veszprémi nyugdíjbiztosítás ügyfélszolgálatára,hogy megkérdezze mért vették el?Aztán csak annyit mondott ha ennyit ér az országnak majd .elővett egy kést . és szív tájékon szúrta magát.Nem tudom,volt vagy 28000 Ft és elvették szerencsétlentől,most ezeknek az embereknek kellene a segítség.Nem a milliomos fizetéseket kell duplájára emelni , .Ehhez vágjunk jó pofát Magyarok! Igen, nem vagyunk még elegen,hogy meg változzon.
Eriksson
@Borsodi: Ha ilyesmire gondolsz úgy, mint magánproblémára, akkor igen, lehet a magánproblémája.
De én, és gondolom verum is nem ilyen magánéleti problémára gondoltunk, amikor kizártuk a p.m-i hivatal előtti demonstrációt. Ez csak olyasmi ok lehetett amit példaként írsz.
Borsodi
@Eriksson: Persze,hogy én is arra céloztam,hogy ez nem magán probléma,csak annak állítják be,azért írtam,hogy nem vagy politikus akik elferdítik a valóságot, mindent kimagyaráznak. Tudom az én esetem sem magán probléma, mert minden rokkant nyugdíjast érintett ez a dolog.Bocs ha kétértelmű volt.
Eriksson
@Borsodi: Nem volt kétértelmű a hsz.-od, csak te más oldalról közelítetted a problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.