Testvérben az erő - kínosan érzem magam leírás közben. Ez a kormány új plakátja, amely azon sorozatba illeszkedik, amelyet már bejelentettek korábban: ők (a mi pénzünkön, nekünk) azt fogják hirdetni, hogy mennyire "családbarát" ország vagyunk, ergo végső soron a kormány mennyire az, bármit is jelentsen ez. // Olvassa el a Hírkút.hu Indokolatlan Hirdetések blogján!

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
Nem szeretem örökké ezt hallani, hogy három az elvárás. Milyen szarul érezheti az magát, aki szeretett volna hármat, csak egészségügyi okból nem vállalhatott annyit, vagy például egy sem jött neki össze? Vagy olyan kapcsolatban él, hogy inkább nem akar hármat. Továbbá nem a mennyiségre kellene koncentrálni: ez szerintem egy totálisan hibás szemlélet.

Másrészt mint egy nagyon jól tanuló, nagyok okos, sokmindenben tehetséges gyereknek az anyukája, rosszul esik, hogy az én gyerekem nem ér az államnak semmit. Ha lenne három hülye gyerekem, akkor meg komoly juttatásokat kapnék. Szerintem nagyon igazságtalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.