Nő a kétgyerekesek családi adókedvezménye 2016. január 1-jétől és a testvérek fontosságát bemutató kampány is indul - jelentette be az Emmi hivatalos sajtótájékoztatóján. A kétgyermekes családok zsebében havonta 5000 forinttal több maradhat.

Forrás: szuloklapja.hu
Feltöltő: PG1974
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
Nekem egy gyerekem van, iskolás. Az osztály legjobbjai között van egy kiemelt osztályban. Nekem nem nő a kedvezményem. És a családi pótlékom is ugyanannyi, mint amikor megszületett. Úgy gondolom, hogy nem értéktelenebb az én gyerekem, mint bármely másik, csak mert tesói vannak. Amúgy neki is van tesója, de az csak féltestvére... Ő egykének számít a kedvezmények szempontjából.
human
Én a logikát nem értem. Több pénzt adnak és majd attól több gyerek fog potyogni? És több gyerek is fog születni, hol fog majd dolgozni? Szintén kimegy külföldre? Így nem leszünk előrébb. Olyan politikát kellene folytatni, ami a politikusok családján is túl mutat, ami növeli a létbiztonságot, ami olyan jövőképet mutat ami miatt nyugodtan vállal az ember családot. Szerintem a fidesz már megint a tetőnél kezdi építeni a házat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok