Tisztelt Nő és Férfi Társaim, Tisztelt MindenHatóság! Azt gondolom, ez a vita a szülőcsatornában mindaddig meddő lesz, míg a résztvevők nem értik meg, hogy ez semmi másról nem szól, csak a kölcsönös tiszteletről. A férfiak és nők, a hatalom és az egyén viszonyában az egymás iránti kölcsönös – ismétlen kölcsönös – tiszteletről. Mert értelmezhetetlen a férfi nő nélkül, az államhatalom polgár nélkül – és fordítva. A feminizmus és az emberi alapjogok az egymás iránti egyenlő tisztelet megfogalmazása, gyakorlása a társadalomban, az erkölcsi és jogi normákon keresztül. Lehet ideig-óráig felülkerekedni, de a Földön mindig minden a kiegyenlítődésre törekszik……mert ez a szabály éppúgy a természet része, mint az, hogy a nők tudnak szülni, a férfiak pedig nem. Ne akarja senki megerőszakolni a történelmet, a XXI. században az Ádámok széles vállát már helyettesítheti egy teherdaru, az Évák pedig bevehetnek egy fogamzásgátlót. Ma már a női és férfi ősi szerepeket nem a széles váll és a széles...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: egymosollyaltobb
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@egymosollyaltobb: Kedves, olvastam mar par dolgot a blogodrol, csak igy tovabb, koszi az "elvezeteket"...
Ez a tortenet pedig fantasztikus volt,. ezt is kosziiiii...:o)))
nemjoezigy
@papa.49: Írod: "Ha egy ország ,,politikai elitje,, így viszonyul ehhez a kérdéshez az az ország nem tartozhat a civilizált országok közzé..."
Annyiban vitatkoznék, hogy én elhatárolódok a politikai elittől, az ország vezetőitől (ők is elhatárolódnak tőlünk, mert csak addig kellettünk nekik, amíg be nem ültek a parlamentbe, + a sleppjük)
Tehát nem az ország, hanem a vezetők kretének!
papa.49
@nemjoezigy: Akkor nem fejtettem ki eléggé, én ezt a kijelentést úgy értettem, hogy egy másik ország lakói számára, nem tartozhat az ország a civilizált világba, ahol nem az egyes embereket nézik meg egyenként, hanem a választott képviselők nyilatkozataiból vezetik le a véleményt...Itt van a legnagyobb bukfenc az egész dologban, hiszen mindenki szereti a pénzét, a javait biztonságban tudni, de egy ilyen kormányzati lépés, pont azt mutatja ,,itt semmi, és senki nincs biztonságban, függetlenül attól hogy betartod-e a törvényeket,,!!!
Itt minden a fütyisz érdekeitől függ, ha nem állsz be nyalni, nem is vagy!!!Nyersen fogalmazva most pont ez történt!!!
egymosollyaltobb
Hát igen. A politika azért egy tudomány . A népesedés-politika is. Vajon ettől a hirtelen előrántott 10 millió ft-os támogatásból melyik népcsoport fog e leggyorsabban szaporodni? Van egy tippem.
papa.49
@egymosollyaltobb: Egyezik a véleményünk!!!
1magyar
@egymosollyaltobb: Annak vissza kell fizetni aki nem teljesíti.De miből? Jó ez az ötlet, csak teljes foglalkoztatottság mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.