Ezt a szép ünnepi beszédet nem hozzánk, egyszerű országlakókhoz kellett volna intéznie, hanem a parlament valamennyi politikusához, a miniszterekhez, államtitkárokhoz, államtitkár helyettesekhez, polgármesterekhez, az állami szervek dolgozóihoz, a felülvizsgálatokat végző orvosokhoz és talán önmagához.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Pontosan. Igaz betettem a másikba, de ide jobban illik:
Göncz Árpád 1991-es újévi köszöntője:
"Honfitársaim, Barátaim,
Boldog új esztendőt kívánok valamennyiőtöknek. Boldog új esztendőt
hazánk polgárainak, a nálunk menedéket találóknak, a szomszédos
államokban élő és a távoli országokba szétszóródott magyarságnak,
köztársaságunk minden barátjának, s a világ minden jóakaratú emberének."
Bercifiu
A nem létező köztársaságnak minek elnök?
nemjoezigy
Most megint igaza van a gépnarancsnak, hogy csak egy idézetet az írásból:
“A demokráciának, a nép uralmának előfeltétele az, hogy az alávetettek megszabaduljanak a felettük kialakult hatalmi és uralmi szerkezetek társadalmi… lélektani nyomása alól. Meg kell tapasztalniok, hogy az úr és szolga viszonya nem szükségszerű és nem megdönthetetlen. (…) Csupán az az egy forradalom az elkerülhetetlen és nélkülözhetetlen, amelynek során az emberi méltóság egyszer s mindenkorra való érvénnyel fellázad, és megelégelve embernek ember felett való uralmát, emberrel szemben való kiszolgáltatottságát, a közösséget birtokba veszi. Ha egyszer egy közösségben ez a forradalom lezajlott, akkor minden egyéb politikai, gazdasági és társadalmi változás létrejöhet többé-kevésbé fokozatos és megrázkódtatás nélküli módon is.” Bibó István
Az orbánék a regnálásaik elején nagyon sokat idézték, -de most már látszik,- hogy takaróztak vele, az érdekeik, a hatalom megszerzése céljából történt a NÉP átverése!
Meg kell hagyni ez nagyon jól sikerült nekik. A hatalmukat és a gazdagságukat mérhetetlen magasságokra emelték és ezt folytatják az olyan agymosás leple alatt, mint amit ez az áder megint újévi köszöntő gyanánt megtett.
Nem merném a közösséget vállalni velük ilyen rendszer fejlettségi szintnél, ahol ez megtörténhet, miközben ezek milliárdosokká váltak: “propeller.hu/itthon/3181544-sokkolo-40-ember-fagyott-halalra-magyarorszagon#v1504365"
+ az egészségügy,
+ az oktatás,
* a közbiztonság,
+ a jog, az igazság,
+ szegénység, a normális élethez való jog,
+ ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.