Párizs legnagyobb erénye, hogy sikerült letérni a klímaváltozás okozta katasztrófák felé vezető útról, de ez még nem a globális felmelegedés megállítása – jelentette ki Áder János köztársasági elnök hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen az ENSZ 21. klímakonferenciáján, Párizsban aláírt megállapodást értékelte.

"Sikerült elkerülni a legrosszabbat, azaz letérnünk az elszabaduló klímaváltozást jelentő természeti és emberi katasztrófákhoz vezető útról, de még nem értük el a legnagyobb jót, a ... globális felmelegedés megállítását" – fogalmazott Áder János, hozzátéve: erre Párizsban nem is volt reális esély.

A politikai résztvevők közül szinte kivétel nélkül mindenki örömmel és elégedettséggel nyugtázta a párizsi klímacsúcs eredményeit, és a nemzetközi sajtó is történelmi jelentőségűnek minősítette azt – összegezte a köztársasági elnök.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Kamu, általános, semmi duma.
Majd ha a Tesla szabadalmak újra előkerülnek és a nép javát szolgálják, kiütve, lepadlózva ezzel az olajlobbit, ha az emberek már nem konzumidiótaként feleslegesen vásárolnak, ha a gazdaságban nem az állandó növekedés lesz a mérvadó, ha a Földet, Gaia-t már nem csak kifosztjuk, hanem egyenlő arányban vissza is adunk neki(nem csak a szemetet, szennyet), na akkor tértünk le a katasztrófa felé vezető útról.

A globális felmelegedés hoax-t meg már hanyagolhatnák.
Nem kéne HAARP-olni, Chemtrailezni, ...
Eriksson
Most megbeszélték Párizsban, hogy ez így nem mehet tovább s lám, máris minden oké, holnaptól a klíma is tudja a dolgát.
Hááát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.