A zuglói Teleki Blanka után újabb budapesti középiskola, az országos rangsorban harmadik Eötvös József Gimnázium diákjai is nyilatkozatot adtak ki. Ebben egyebek mellett azt írták: a jelenlegi közoktatás nem az egyéniségeket keresi, hanem egy adott követelményrendszer szerint uniformizál.

A Teleki Blanka után a budapesti Eötvös József Gimnázium tanulói is csatlakoznak az oktatási rendszer megreformálását kívánó kezdeményezéshez, amit a Miskolci Herman Ottó Gimnázium indított – értesült az Eduline.

Az Eötvös elismert középiskola, a HVG rangsorában a 3. helyen áll. Az iskola tantestülete már régebben támogatja az ügyet.

Az Eötvös diákjai kéréseket is megfogalmaztak: szeretnének rugalmasabb oktatási rendszert, hogy személyre szabott képzésben részesülhessenek.

Az oktatási rendszer a képességeink megtalálására és azok továbbfejlesztésére legyen kialakítva, ne arra, hogy ebben korlátozzon bennünket. A jelenlegi rendszer meglátásunk szerint nem az egyéniségeket keresi, hanem egy adott követelményrendszer szerint uniformizál

- írták.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Most mi lesz?
Történik változás?
Vagy megy továbbra is a száj karate?
pbalage
@magyarbakancs: átiratkozhatnak a felcsút sc-be, ott mást tanítanak.
Yoda69
Alakul. Szerintem az utcara kellene vonulni lassan hogy el is erjek amit akarnak.
lampa laz
Nagy bajban van a csuhás, mert a főnökére rájött a röpködési mánia és nincs aki irányt mutasson neki, ezért össze, vissza handabandál. Ezt kellne kihasználni a tanároknak, diákoknak, szakszervezeteknek, és utcára menni. Kíváncsi kennék a reakciókra, mert hatalmas káosz lenne belőle csuti nélkül. Ezek olyanok mint az ölebek, csak akkor mernek ugatni, ha a gazdi mellettük van.
A diákoknak, tanáraiknak kitartást és nem megalkuvást kívánok. A klikket takaríttassák el a bús p..ba, mert erre (a haveroknak jó munahelyet teremtettünk jó fizetésekért) a bagázsra semmi szükség. Azután a többi idióta intézkedéseiket is vonassák vissza velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.