Egy huszonéves testvérpár ellen nyomoz a rendőrség. Több helyszínen volt házkutatás: sok háborús relikvia, TNT és éles fegyver is előkerült.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha, ... Szoval ok azok, akik relikviagyujtok, es egyszer mar megprobaltak oket eladni felelmetes potencialis terroristaknak, de a birosag nem vette oket veszelyesnek...Na majd most,... Majd kirakjak a kepuket a Parlamentbe orban beszede kozben, aki egy palcaval fog rajuk mutogatni, hogy "itten vannak a terroristak, ezek ellen kollenek az uj Alapkatyvasz modosito torvenyek..."
zöldszem
Előjáték! Így kell ezt csinálni! Pénteken telekürtölni az országot, hogy terror cselekmény van készülőben! Szombat reggelre egy garázs robbanószert produkálni.
Mell döngetve belehazudni a mikrofonba, na ugye én szóltam...
De, a ballibsi nem szavazta meg a törvényt!!
De, mondok én valamit, "na ugye", törvény nélkül is elfogtátok, felgöngyölítettétek a "terror támadást"! Tudjuk mit akarsz elérni! Reméljük ez nem jön össze!!!
Apropó! Mi van azokkal, akik Orbánra akartak támadni?
Toby
Készülhetnek az éremgyűjtők is ! Aztán a modellezők, majd a természetjárók és a bakancstúrások !
Lesz nemulass Gagyisztánban !
Akinek van túlélő kése, az még reménykedhet, más senki ! Unatkozik a TEK, erről van csak szó, pedig a Tisza árvízvédelme még nem készült el, miyen szépen mutatnának fekete kordura ruciban, maszkkal a pofikákon, zsákokat cipelve !
csengerine
Apa, kezdődik! Mert hát mi ez, ha nem terrorveszély? Becses kurmányunk munkálkodik rajta, hogy a birkák kellőképpen be legyenek sza...va. Aztán már csak a tákolmányt kell módosítani, ahogy a fárajó elképzeli. (Röhej, oszt jónapot!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.