Az RTL Klubnak magyarázta Győrffy Balázs, miből tudja hiteleit törleszteni, ám vagyonnyilatkozatába ígérete ellenére sem sikerült beleírnia ezt a bevételt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Én olyan szívesen bevallanám,csak volna.
Feraj49
Én is kifelejteném,csak volna nem ötven , nekem már "egy" is megtenné ! Talán van több is neki,mi az az ötven millió neki,hogy ilyen könnyen megfeletkezik róla ?
bakegya
FEL KELL ZÁRKÓZTATNI ezt a fiatal GAZDÁT is LŐRINC BARÁT mellé nehogy túl nagy legyen a kontraszt az 1,6 tizedes nyugdíjemelések mellett az orbán röpülő magyar gazdagságában.A JUNKER IS TUDRÓLA?
bakegya
Azért azt közreadhatná az ORBÁN FAMILIA milyen forgatókönyvből tanították nekik hogy egy magyar paraszt hogyan kaszál,kapálni,képes össze mentelmi joggal a ma MAGYARORSZÁGÁN EKKORA VAGYONT EKKORA HITELHEZ BÁTORSÁGOT AMIKOR A FÉL ORSZÁG KÖZMUNKÁBÓL,MINIMÁLBÉRBŐL ÉHEZIK ÉS EGY EGÉSZ MUNKAKÉPES KOROSZTÁLY HÚZOTT EL A JOBB ÉLET REMÉNYÉBEN?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.