Amíg lesz idehaza magyar autóbuszgyártás, addig örökké kérdés marad, hogy ki, vagy kik tehetők felelőssé az Ikarus tönkretételéért. Néha az az érzésem, ez gyakran jobban foglalkoztatja az embereket, mint az a hihetetlen szakmai munka, amit a néhai Ikarusból elbocsájtott szakemberek tettek az elmúlt 10-15 évben a magyar buszgyártás újjáélesztése, illetve életben tartása érdekében. A nagynevű magyar buszgyártó "tönkretételéért" manapság divatos lett egyetlen embert felelőssé tenni. Ez a személy lett az, akinek a nevét egyesek már nem szívesen veszik a szájukra. Valóban mindenért Széles Gábor lett volna felelős? Valóban csak ő okolható az Ikarus csődjéért?

Forrás: vezess.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Igen. Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Igen. Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni...
GeoCravker
A helyzet tette tönkre az a baromság, ami az érzelemalapú gazdaságpolitika ámokfutását jelentette. Antallal az élen.
Dr. Felipe
Évi 13 ezer buszt gyártott az Ikarus fénykorában? Ezt nem is tudtam. Hát akik ezt tönkretették, kivégzőosztag elé állítanám mindet.

Csak annyit kellett volna csinálni hogy eladjuk a Volvónak és még ma is ontaná a buszokat és lenne munkahely és tisztességes fizetés mint az Audiban.
Aztán most meg rázzuk a rongyot hogy Magyarország jobban teljesít, (az is ostoba aki elhiszi) és szarakodunk a csuti kisvasúttal hogy meddig lesz meghosszabbítva. Komolyan mondom hogy vicc ez az ország, egy szánalmas ganédomb.
gulyasgyula
@Dr. Felipe: Ha az Ikarus ügy kederül utánna jöhet hogy ki irta allá , fogadta el hogy nekünk elég egy //- 1--// cukorgyár ...Ez is valami hasonló lehet ..
Szókrakész
Széles antigravitációs Gábor cseszte szét vezényszóra.
Tudom kik vannak a háttérben, de nincs értelme már ezen rágódni.
gulyasgyula
@Szókrakész: Azért nem ártana tudni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.