Kimaradt a pedagógusok demonstrációja az MTI Agenda szombati eseménynaptárából (legalábbis mi nem találtuk, csak egy vidéki szimpátiatüntetést és a pártok tájékoztatóit), az állami hírügynökség viszont nem feledkezett meg Palkovics László oktatási államtitkár sajtótájékoztatójáról - amelyben a tanártüntetésre reagál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A Kossuth díj, a Kossuth díj...mint tudjuk az elég fontos, hogy akár egy színész halálhíre is elhangozzék a moslék TV-ben!!!
karma1
Hat ez eleg ciki...:o))) Az MTI mar regesregota a fide$$ partszocsove, a tobbit meg azota vasarolta hozza a vezir... (Az osszes irott media - tisztelet a nehany kivalo ujsagnak, ami meg igazi)
Mi van, a habonyarpinak erre egy rohadt szava sincs?
bakegya
Az álom-titkárocskák álljanak hadredbe,nyalják ki magukat aztán a MAGYAR REFORMÁTOR JÓL MŰKSZIK TÁBLÁVAL A NYAKUKBAN ROBOGJANAK SZEMBE HELYBŐL HATVANNAL A VOLT TANÁRAIKKAL,GYÓGYÍTÓIKKAL,DE MÉG A BÉBYSZETTEREIKKEL IS,aztán mielőtt ébred a város REGGEL TAKARÍTSÁK EL KÖZMUNKÁBAN AZ ÖSSZES SAJÁT MOCSKOT-amibe ők is benne vannak vastagon ...az MTI SE FELEJTSÉK EL A KUKÁBÓL KIVENNI,VAGYIS A FÜGGÖNY ELÉ KILÖKNI-csakkk úgy alkotó-demokratice.
zöldszem
A Kossuth díj, a Kossuth díj...mint tudjuk az elég fontos, hogy akár egy színész halálhíre is elhangozzék a moslék TV-ben!!!
karma1
@zöldszem: Vagy eppen vezeto szinesz halalarol "elfeletsenek" beszamolni...
papa.49
A felcsúti hírek (mti) érdekes megoldásokat alkalmaz a lakosság tájékoztatására, azt közli ami a dádénak jó, ami nem jó ,, AZ MEG SE TÖRTÉNT,, hát ez kurva jó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.