Tudja, mi a közös a menekülthullámban és a tanárlázadásban? Az, hogy mindkettőt valamilyen külső erők, de minimum Soros György mozgatja. A kormányzati kommunikáció most is felpörgött, hogy lejárassa és megossza a tanárokat, illetve az őket képviselő szervezeteket, civil csoportokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kormány ,,hülyére veszi a figurát,, pedig itt az idő hogy ,,öregasszonyosra,, vegye))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A kormány ,,hülyére veszi a figurát,, pedig itt az idő hogy ,,öregasszonyosra,, vegye))))))))))))
RonaGyuri
Oh az 5számú tagkönyv büszke tulaja ezen is túllépett: zsidók szítják!
nezelodo
A kormányunk is olyan mint a kiéhezett agglegény, mindenki k..va, aki nem "vele fekszik le". Kegyelmes urunknak Soros sem volt mindig az...
lampa laz
Az értelmes emberek tudják miről van szó és ők vannak többen, a bunkó táboruknak meg lökhetik ezt az idióta szöveget, mert az antennáik csak ezt fogják.
cs.n.
"A kormányzati kommunikáció másik fogása, hogy igyekeznek úgy beállítani a tanárlázadást, mintha az csak a béremelésről szólna"
Ez nekem is feltűnt. A kormány rendre a béremelést emlegeti, holott közel sem ez a fő indok. Az egybiteseknek szól ez is, akik aztán mondják a magukét, hogy kapnak így is eleget, kussoljanak.
Toby
@cs.n.: Ez pontosan így van, szó szerint, az egyik pedagógus helyi szakszervíz vezetője is közölte, hogy nem a bér körül táncol az elégedetlenség, hanem a teljes közoktatás, a felételek hiányának megszüntetése, a tanárok szándékos leterheltsége, az érezetett " szemem rajtad !" ellen, hogy " érezzék a törődést" !
nyanya001
Mit lehet várni egy olyan kormánytól, ahol a habonyok, géfodorok,
és ezekhez hasonló senkiházi megélhetési politikai prostituáltak élnek jól ?
Toby
@Horizont: Egy része magániskolákba, ahol nincs inség ! Tehetőséket nem érdekli a közoktatás, 6 elemivel is lehet bárki cégtulajdonos, örökléssel meg abszolút !
Toby
@Horizont: meg még ez is itt van: "Tanártüntetések: a Fidesz-szavazók kétharmada is egyetért a követelésekkel" (prop.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.