Tudja, mi a közös a menekülthullámban és a tanárlázadásban? Az, hogy mindkettőt valamilyen külső erők, de minimum Soros György mozgatja. A kormányzati kommunikáció most is felpörgött, hogy lejárassa és megossza a tanárokat, illetve az őket képviselő szervezeteket, civil csoportokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kormány ,,hülyére veszi a figurát,, pedig itt az idő hogy ,,öregasszonyosra,, vegye))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Az értelmes emberek tudják miről van szó és ők vannak többen, a bunkó táboruknak meg lökhetik ezt az idióta szöveget, mert az antennáik csak ezt fogják.
cs.n.
"A kormányzati kommunikáció másik fogása, hogy igyekeznek úgy beállítani a tanárlázadást, mintha az csak a béremelésről szólna"
Ez nekem is feltűnt. A kormány rendre a béremelést emlegeti, holott közel sem ez a fő indok. Az egybiteseknek szól ez is, akik aztán mondják a magukét, hogy kapnak így is eleget, kussoljanak.
Toby
@cs.n.: Ez pontosan így van, szó szerint, az egyik pedagógus helyi szakszervíz vezetője is közölte, hogy nem a bér körül táncol az elégedetlenség, hanem a teljes közoktatás, a felételek hiányának megszüntetése, a tanárok szándékos leterheltsége, az érezetett " szemem rajtad !" ellen, hogy " érezzék a törődést" !
nyanya001
Mit lehet várni egy olyan kormánytól, ahol a habonyok, géfodorok,
és ezekhez hasonló senkiházi megélhetési politikai prostituáltak élnek jól ?
Toby
@Horizont: Egy része magániskolákba, ahol nincs inség ! Tehetőséket nem érdekli a közoktatás, 6 elemivel is lehet bárki cégtulajdonos, örökléssel meg abszolút !
Toby
@Horizont: meg még ez is itt van: "Tanártüntetések: a Fidesz-szavazók kétharmada is egyetért a követelésekkel" (prop.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.