A hatvan éves férfi simogatta, ölelgette és üzenetekkel bombázta a kollégiumban lakó lányokat. Az RTL Híradója számolt be szerda este arról, hogy a rendőrség a múlt héten szexuális zaklatás gyanújával őrizetbe vette az egyik nyíregyházi kollégium hatvanéves tanárát, aki azóta a bíróság már előzetes letartóztatásba is helyezett. A bíróság közleménye szerint a tanár többször simogatta, ölelgette a diáklányokat, akiknek bizalmas üzeneteket is küldözgetett az egyik közösségi oldalon. A tanár viselt dolgai úgy derültek ki, hogy a múlt héten az egyik diáklány öngyilkossággal fenyegetőzött. Mentőt hívtak hozzá, kórházba került, ahol az őt ellátó pszichológusnak mesélt a tanárról. A lányt szülei azonnal kivették az iskolából, és a kollégiumból is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Már őrizetbe vették? És mi van azzal a tanárral aki jobb jegyért kért kedvességet a diákjaitól? Ja hogy annak az apja meg pont az igazgató. Fogadnék, hogy azt is a fidesz tette oda, mert "alkalmas" volt rá.
Toby
@human: Meg azt is a fidesznyik intézte, hogy ne kerüljön őrizetbe ! Pont "ott" !
human
Itt a másik díszpinty:
"Tanárok, szülők tudtak arról, hogy a földrajztanár szóban zaklatja a diákokat, de a férfi az alapítványi iskolában az igazgató és igazgatóhelyettes posztot betöltő házaspár fia, az apa pedig a Fideszben fontos ember. "
24.hu/belfold/2016/02/05/soroksari-zaklatas-a-fideszes-igazgato-miatt-nem-merhettek-jelenteni/

"Mindenki azt mondta, nincs értelme emiatt bármit szólni, úgysem fog változni semmi. Azt is mondták, hogy nekik van pénzük jó ügyvédekre, és azt is mindenki tudta, hogy az igazgató úr fideszes, így biztosan jó kapcsolatai vannak"
papa.49
A fütyisz szerinti ,,egyenlő mérce,, láthatjátok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.