Több tanár is tudott róla, hogy minősíthetetlenül viselkedik kollégájuk a diáklányokkal, de senki nem mert szólni. Ebben az is szerepet játszhatott, hogy a molesztáló apja, aki az iskola alapító igazgatója, a Fidesz-KDNP színeiben indult a választásokon, és mindenki tartott a "kapcsolataitól és ügyvédjeitől". Belső források beszéltek a hvg.hu-nak arról, hogyan zaklatta tanulóit a soroksári alapítványi iskola földrajztanára.

Két tanuló is azt állította a HVG-nek, hogy a földrajztanár – akiről már kiderült, hogy az alapítványi Qualitas középiskolát vezető, igazgató és igazgatóhelyettes posztot betöltő házaspárnak a fia – régóta és rendszeresen zaklatta lány diáktársaikat, „gyakorlatilag mindenkit, aki jobban nézett ki”

Mindenki azt mondta, nincs értelme emiatt bármit szólni, úgysem fog változni semmi. Azt is mondták, hogy nekik van pénzük jó ügyvédekre, és azt is mindenki tudta, hogy az igazgató úr fideszes, így biztosan jó kapcsolatai vannak.

Meglehetősen kemény dolgokról számoltak be a diákok: egy kifejezetten csinos lány állítólag szabályosan kiabálni kezdett a sokadszorra próbálkozó tanárral. Két forrásunk egybehangzóan állította, hogy a lányt – ahogy azt a tanár állítólag előre kilátásba is helyezte – megbuktatta földrajzból.

A diákok szerint jelenleg elég feszült a hangulat az iskolában, az iskola vezetősége próbálja úgy beállítani, hogy az egész történet csupán az azóta kirúgott tanárnő koholmánya. "Igyekeznek bemocskolni őt, azt mondták a tanulóknak, hogy a tanárnő iszik, alkoholista és zűrös a magánélete, ezért talált ki ilyet"

– mondta egyikük.

Megpróbálta a HVG megszólaltatni az érintetteket, de azt a választ kapták, hogy Ott Ferenc Dénes igazgató és helyettese „házon kívül van”

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
Ez a fidesz.
Kívül csokimáz,belül meg ezeréves rothadás.
Ha valaki szólni mer az "elnyomás" ellen akkor azt kicsinálják,lejáratják.
Kitalálják meg hazudják,hogy komcsi,alkoholista,libsi és egyéb dolgok.
Az a baj,hogy ezekkel a jelzőkkel Magyarországon el is lehet intézni bárkit.
Mindenki fél,retteg és behúzza fülét farkát.
Ilyen fantasztikusan jó ez a nemzeti rendszer.
Hajrá Magyarország,hajrá fidesz!
Remélem 2018-ban 4/5-el nyernek és olyan diktatúra lesz itt amit a világ még nem látott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
A diáklányoknak vannak apukáik? Nem ártana egy kis lincselés. Ha nem tesznek semmit, mert fosnak akkor én is megvetem őket. Az én lányomat próbálta volna zaklatni, a farka már nem fityegne a helyén. Impotens banda! Akármilyen ügyvéddel jöhetne. Nem élvezkedhetne tovább.
Aki Én
Döbbenetes. Azt még nagy nehezen megértem, hogy a tanárok kussolnak, na de a szülők? Egy sem akadt amelyik felrúgta volna ezt a férget?
Nem akarják megérteni az emberek, hogy ezek ellen a szemétládák ellen a hangos szó, a köztudat, a kiállás a legcélravezetőbb. Mit gondolnak miért akarnak mindenkit elhallgattatni? Mert qrvára fosnak a közvéleménytől.
Ezeknek a ténykedése pont olyan mint kicsiben a családon belüli erőszak és a gyerekek zaklatása, megfélemlítése.
Terrorizálnak és közben fenyegetnek, hogy ha pofázunk rábaszunk. Pedig ha mindenki kiállna, mindenki kiabálna csak ezek a gyáva férgek basznának rá. A ténykedésük egyértelműen gyáva.
Apukák, itt az idő összefogni és megvédeni legalább a gyerekeiteket!!!
verum
Gondoljunk a vak komondorosra. Ő is úgy be van betonozva, hogy a bizonyítékok tömkelege sem árt neki.
A kiszolgáltatottság, hogy a gyerek látja kárát, vagy az állás bizony nagy úr.
De azért valamit ne felejtsünk el: a diktatúra termőföldje a félelem és a hallgatás.
JAJMÁR
Először csak apróságokért inkább nem szólnak, mert miért pont ő? aztán rakódik, a kicsit nagyobbért sem, még önmagukért sem mernek szólni, és akkor sem, amikor már bűn nem szólni.
Aki mégis szól, azt eltapossák és ebben vannak partnerek.
Így terjed a gonoszság, amelyik azzal érvel, hogy az a renitens, aki szólni mer.
lady N
Nekem sajnos volt "szerencsém" ehhez az iskolához: az én lányom is oda járt. Igaz, "kimenekítettem" onnan viszonylag időben - így most csak döbbenten olvasom, hallom, hogy még ez is... De ez az "iskola" (az idézőjel nem véletlen) több sebből vérzik, azt bízvást mondhatom: ahogy én el tudtam hozni onnan a gyereket, hónapok idegeskedése, futkosása után, már az egy nem mindennapi történet. Az évzáróról bizonyítvány nélkül jött haza, azt mondta, nem adták oda neki, mert megbukott egy tárgyból. Mindjárt másnap bementem az iskolába, osztályfőnökéhez (szintén az Ott család sarja), kértem a bizonyítványt, ill. valami írást arról, hogy a gyerek valóban megbukott (nem földrajzból), ahogy állították. De bizonyítvány, se papír... Bizonyítvány nincs, mert azokat igazgató úr otthon (!) tartja, nem lehet hozzáférni; csakúgy, mint igazgató úrhoz magához sem: június végétől október elejéig tartó kálváriám alatt egyszer nem tudtam se vele, sem feleségével beszélni; hiába ígérte a lányom Ott vezetéknevű osztályfőnöke, hogy ekkor-akkor bent lesz valamelyikük - természetesen sosem voltak, mindannyiszor csak az igazgató úr jobb kezével, Sz. G. igazgatóhelyettes úrral (amolyan másod-igazgatóhelyettes, igazgató úr mélyen tisztelt neje mellett – de az tény, hogy az iskola összes gondja-baja, minden feladat az ő nyakában van, ráadásul amolyan villámhárító is szegény az elégedetlen szülők és a vezetőség között). Pedig számos alkalommal megfordultam az iskolában személyesen - mindhiába. Miután bizonyítvány nélkül nem tudtam máshová iratni a gyereket, úgy gondoltuk, tegye még le a pótvizsgát itt (még egyszer mondom, semmi papír nem volt arról, hogy megbukott volna bármiből is - szóbeli volt az információ, a bizonyítványt egyáltalán nem láttam). Magánanárt fogadtunk a gyerek mellé, nem kevés pénzért – de azt nem voltak hajlandók elárulni, mikor lesz a pótvizsga. Nem hogy írásban semmiféle értesítés nem jött, többszöri telefon-érdeklődésemre is az volt a válasz, hogy megadtak egy hetet, mikor minden...
lady N
tenyek.hu/belfold/202720_soroksari-zaklatas-a-tanarno-szerint-ot-is-zaklatta-a-foldrajzt

Döbbenet, forr a vérem, az agyam, mindenem, hogy ezt így el lehet ezt ferdíteni!!! A lányom, akit tanított a szóban forgó magyartanárnő, is döbbenten áll, azt mondja, elképzelhetetlen, hogy mindazok megtörténtek, amiket most a tanárnő nyakába akarnak varrni. Ahogy ő fogalmazott: "persze, majd pont ő!" A tanárnőt visszafogott embernek, kiváló, felkészült pedagógusnak ismertem meg magam is, aki, most már azt mondom, maximálisan nem illett abba a bagázsba. (Kissé ellentmondásos az is, hogy eddig, 3 évig semmi bajuk nem volt vele - most meg hirtelen mennyi lett. Ráadásul azt a sok "rémséget", amiket állítólagosan elkövetett, most olvassák a fejére, nem akkor kellett értük bűnhődnie, hanem most, jóval később.)

A 8 embert, akik állítólag tanúsíthatják az ő "minősíthetetlen" viselkedését, név szerint fel tudnám sorolni: mind egytől egyig az O. család tagjai vagy az iskola őket évek óta "szolgáló" dolgozói. (Nem mondok neveket, hisz nem lenne értelme, de most számoltuk össze - pont meg is lenne a 8 fő.)

És már előkerült az ügyvéd,a hamis vádaskodások, a magas rangú rendőrtiszt,aki megtiltotta a még munkaviszonyban álló tanárnőnek, hogy betegye az iskolába a lábát - munkaviszonyának ideje alatt. Vagyis valóban úgy van ez: az O. család keze messzire elér. A "belső vizsgálat" meg egyszerűen nevetséges: apuka, anyuka "vizsgálódott" kicsi fiúk ellen - és ezt abszolút hiteles vizsgálatként fogadták, fogadják el mindenütt. Vajon volt valakinek kétsége eme vizsgálat eredményét illetően?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.