Az embercsempészet éves forgalma eléri a 15 milliárd eurót – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő vasárnap reggel az M1 aktuális csatorna műsorában.

A szakértő szerint a migránsok mintegy 90 százaléka az embercsempészek segítségével érkezik Európába.

A NATO-nak nem az a dolga, hogy a menekülteknek segítséget nyújtson, hanem az, hogy a határokat zárja, és az embercsempészetre szakosodott bűnbandáktól megszabadítsa Európát – mondta arra reagálva, hogy Görögország nemrégiben segítséget kért a NATO-tól a menekültválság kezeléséhez.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mitől ,,szakértő,, ez a SZAGÉRTŐ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@Horizont: Szia 17:49 re."ha nem nekem céloztad ez utóbbit,akkor nem találtál" idéztelek.Szinte csak 10-eseket lövök gyakorlatokon:).És perfekt vagyok magyarból is-mégis érdekesnek találom-fogalmazásodat.Engem soha nem érdekel-t ki mennyi névvel kommentel-férfi e vagy hölgy-kizárólag az mi a véleménye,az adott témához.Nem szomorkodom, de aki sokat lohol-vélt vagy igaz-személyek után-az hamar elfárad.Leírtam már neked is --csak az objektív történetek érdekelnek-kofabuláció na az nem.Én tiltakoztam egy mondatod tartalma miatt-és ehhez nem kell téged kérdeznem.
Horizont
@perfekt: Tiltakoztál egy mondatom miatt én meg válaszoltam rá. Tán ezt szabad??? mellesleg kár volt a mondatodért is, felesleges volt :)
Szókrakész
Itt egy könyv
Ajánlom mindenkinek

ULFKOTTE: A MENEKÜLTIPAR
perfekt
@Horizont: Igen-a veled való kommunikáció minden percéért kár-lóval nem lehet imádkozni.Egy frusztrált nő vagy-kinek otthon szava nincs--és itt tréningezel ,olyan témákban is, amiről egy szakszerű gondolatod nincs.Na bye-bye!
Horizont
@perfekt: Hülye vagy picinyem:) Te meg egy barom vagy, ha én ló. A lovak aranyosak!
Ja és ne találgass, hogy én itthon milyen nő vagyok mert elmehetsz a halál f@szára véleményeddel! Közöd? Nézzél csak tükörbe!
perfekt
@Horizont: :-))) Ez volt a 15:17 es roham.És mivel vállaltad a ló jelzőjét--( fogalmazás gátlót vettél be, vehettél volna mást is)-a nyerítés is megvolt.Sokat agyaltál,mit válaszolj--és szinte zuhog belőled a négy elemi--ami négy I osztály össze tolva..Te nézz a tükörbe--már egy idegroncs vagy--lazíts kicsit, vagy telózok az ápolóidnak.
Horizont
@perfekt: Te úgy gondolod, hogy belőled az értelem szól? Ne röhögtess! Na kerülj ki és ne olvass és ne szólj hozzám.Én is így teszek ezentúl veled! Tahókám! Én normálisan szóltam hozzád. Először. Aztán reagáltam a bunkó stílusodra! Végeztem veled! Az életben is sz@rok az ilyenekre mint te!
perfekt
@Horizont: Mit mondjak-e nyúlfarknyi 3 soros sziporkádban, ott van az önéletrajzod.Te írtad!-belőled alul-s felül is a sz@r ömlik.De legyen ez a te gondod.Annyi vagy,mint csőtésztában a huzat-talán.Eddig sem ,olvastalak-ezután még annyit sem-tehát absz zérón vagy.Na hívom az ápolóidat Rozál.:-)
Horizont
@wagabund: Már végződött :) hahahahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...