A pénzszivattyú zavartalanul működik. Lehet, hogy majd toldozzák-foltozzák. Itt lecsípnek belőle egy kicsit, ott faragnak belőle egy kicsit. Lehet, hogy majd felaprózzák sok kisebb KLIK-re. Ez beleillene a fideszes unortodox meg illiberális bűvészmutatványok sorába: decentralizálják a centralizációt. De egy biztos: nem fogják a KLIK-et megszüntetni. A KLIK ugyanis nem csak ideológiai börtönőr, hanem fegyelmező szerv és gazdasági vállalkozás is. A KLIK nem csak a diákokat és a tanárokat tartja kordában, hanem a vállalkozók nagy tömegét is. Ez utóbbi funkciójában egy nagy pénzmosoda, nagyobb, mint amilyennek Mellár Tamás a Századvéget minősítette.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem azért találták ki, hogy megszüntessék. A lényeg a közbe szerzés pénzszivattyú, mindent (meg)szerzünk és reggelre törvénybe foglaljuk.

Van olyan marha aki azt képzeli, a tanítás javításáért találták ki a központosítást ?

A pénzelosztás javításáért találták ki és ez valóban jobb lett, milliószor jobb. Nekik.
karma1
A cikk jo, de nem kell ennyit ragozni: az orszag legnagyobb penzmosodaja, nevezhetjuk Patyolat Penzmosodanak is, ezt mar sajnos mindenki tudja...

A pedagogusokat valoban kozpontilag figyelik, buntetik, de az van, amit mar az elejen mondtam en is: ennyi renitenskedo tanart nem lehet kirugni, sem folyamatosan, sem egyszerre, mert nincs, aki helyettesitse oket.

Ezzel nem szamolt ez a kormany, dehat kit erdekelnek ok?
Figyeljunk a tanarokra, az akcioikra, drukkoljunk nekik, ha mashogy nem lehet oket segiteni...
Lepényleső
A mosodában is akadhat csőtörés,ami mindent visz,de a legalja megmarad akkor is,mert leül.
JAJMÁR
Jó cikk, kellenek a "tükrök", nézegessék csak mit alkottak és vegyék észre, hogy tudjuk, és egyre többen tudjuk!
Éljenek a maguk alkotta zűrzavarban, ami lent már tűrhetetlen és őket is ellepi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.