1./Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Most akkor ezt forintosítjuk, hogy a nagyságrend még jobban látszódjon: 48, 000, 000, 000, 000, azaz 48 ezer milliárd forintot!!! (200 forintos dollár árfolyamon). (John Christensen, a Tax Justice Network igazgatója. Közgazdász, korábban offshore bankár volt.) Sajnos hazánk ezzel az eredménnyel a világon a 12. helyen áll a kirabolt országok között. Sokkal korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt is megelőzzük, ezt egy nemzetközi jelentés állítja.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ez megy 25 éve...ezért maradunk a Balkán alja még 25 évig...
Toby
...és még nincs vége, amint a karám bizonyítja...
bencemacska
Mi eddig is tudtuk, bőrünkön éreztük, de most már tanúvallomás is van róla!
RonaGyuri
Na ebben az ország tényleg egyre jobban teljesít!
kamazuka
Egy kérdés merűl fel.
Alapításhoz, a törzstőke zsármaztatásának helyét, nem vizsgálja senki, sehol visszamenőleg!
percsi
Addig míg a 80-s évek utódjai vannak hatalmon, addig ez az eredmény nem fog javulni. Kik ezek? A haza szeretet nem áll közel hozzájuk! Mit érdemel az a bűnös...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.