Magyarország az ott élő emberek boldogsági rangsorában éppen, hogy megelőzi Pakisztánt, 157 országból a 91. helyet sikerült csak megcsípni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hej, pedig "a magyar reformok működnek" a menekültek se vették el a munkánkat, nem is robbantottak, a tolmácsok sem tolonganak a matyómintás drótkerítés mentén, az uniós pénz-infúzió érkezik, a hawerock boldogok és szépen gyarapodnak az uniós és a magyar adózók pénzén, luxusra is fussa, Azerbajdzsán is hawer, Nárcisz is jól van Hatvanpusztán, gagyi-agyú szíjjártó is beszólógat, akár kell, akár nem, a MOL-vezér diszpógár lett, az Interpol kapott az orcájára, meg a horvátok is, lengyelek is voltak itt frisslevegőzni, a pedagóusok gyakorloják a jegyrendszerben megszokott sorbanállást, mészáros & mangalicza sem influenzás, szóval egyszerűen érthetetlen ez az etel-közi depresszió !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.