Régen ürgebőrbe varrva, ma fekete kabátban tűnnek igazán hitelesnek a dolgok. A 444 fedezte fel, hogy Orbán Viktor reggeli fotóján nem csak a kim dzsongun-i jegyzetelőcsapat volt figyelemre méltó, hanem a miniszterelnök fekete kabátja is, amit mindig akkor vesz csak fel, ha katonásdit játszik.

Egy kabátban lehet Orbán különleges képessége

Orbán ritkán dobja le az öltönyt – ha ledobja, akkor viszont nagy baj van, amihez külön tettrekészséget sugárzó szerelés dukál, ez az "operatívtörzs kabát". A ruha ugyanis mindig operatívtörzsezés idején kerül elő, pl. amikor az ukrán válság ellen kellett helikopterre szállni, vagy amikor az árvíz rontott rá hazánkra.

De mit tudhat ez a kabát? Mit üzen vele a miniszterelnök? Stresszhelyzetben jobban szívja a nedvességet? Vagy szimplán csak ez mutat jól a fehér papírokkal?

Egy kabátban lehet Orbán különleges képessége

Egy kabátban lehet Orbán különleges képessége

Egy kabátban lehet Orbán különleges képessége

Egy kabátban lehet Orbán különleges képessége

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desert
Tűkön ülve várom, hogy a fehér kabátját, mikor szállítják már végre neki, amelyiket hátul kell megkötni, valamint kiegészítőként jár hozzá 2 db, ugyancsak fehérben pompázó, jókötésű ápoló, akarom mondani testőr. Abban milyen snájdig lesz. Ja és a fekete Transpoter helyett is lesz másik szolgálati verda, ugyanúgy kék villogós, csak ez fehér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
versatile
azér vette föl biztos fáázik mekszicóban a trombitásfrédinál biztosnemfázna mehetne már hozzá
versatile
a gumicsizma isnagyon jó áll neki oan jó parasztos ...
(csak tudnám kiaza kis f.szvirág aki állandóan ott áll mögötte mindehol )
Desischado
A kabát szimbólum. Azt akarja sugallni, hogy ő mindig tettrekész, ha az ország és az emberek védelmére kell kelni. Ez az én véleményem. Sunyi szélhámos szemfényvesztés! Pedig egy frászt! Az a kényszerzubbony, na, az volna neki az igazi viselet! Bár, ha megbuknak, akkor van rá esély, hogy végleg begolyózik, és kap egy ilyen szép szerelést. De szép is lenne! (reménykedik)
Pestilence
@versatile: Kérlek szépen, az a kis nyálgép, aki mindig mögötte (vagy előtte, vagy mellette) áll, a drága Havasi Bertalan, a vezér leghűségesebb talpnyalója. Mint látható, még hozzá is öltözik a főnökéhez.
Ő az, aki eltette a nagyvezér üres kólásdobozát, mondván, hogy ez relikvia.
Ezt tényleg birta mondani.
versatile
@Pestilence: attól a mocskospofájátólis hányni tudnék .Inkább be sekapcsolomatv-t Nemvagyok rákiváncsi ahogy tisztára nyajja a vezér seggelyukát:-Đ
tejó ég hogy utálhatják már ezt a faszt ..Nem szokták pesten megdobálni kaviccsal amikor megjelenik Orbán mögött? ;-Đ
Pestilence
@versatile: Én még soha nem láttam őket megjelenni sehol.
Biztos százméteres átmérőjű tek-gyűrűben járkálnak, és lefóliázott kordonok mögött, hogy nehogy a zemberek megpillantsák őket.
Mint márc 15-én, amikor a össze kellet zsúfolni a bértapsolókat és a buszoztatott lengyeleket a kamerák előtt, hogy az M1 nézői tömeget lássanak az elborult szónok előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.