Vezérlőkocsival kompatibilis 470-es géppel, az... Önök is bevették? De hát ilyen átalakító nem is létezik :DDDDdDD LOOOL... Nem gondoltuk volna, hogy van kínosabb az április 1-jei tréfálkozásnál, de van: tréfálkozás a vasúti szaklapban.

Eredetileg egy Felcsútról szóló cikk miatt kattintottunk a vonatosszeallitas.hu oldalra, ami azzal villanyozott fel, hogy "futópróbán az első felcsúti személykocsi". Egyébként már ez is egy kamuhír, bár éppenséggel lehetne igaz is (Felcsúttal kapcsolatban nehéz akkora baromságot írni, ami később ne elevenedne meg, miért pont a menetpróba lenne hihetetlen, nem értjük, mindegy). Az igazi vasutashumor azonban egy másik cikkben csapott le, amelyikben a szerkesztők leleplezték, hogy még melyik közlés volt kamu aznap:

kikerült még egy manipulált kép Facebook oldalunkra: itt azt állítottuk, hogy egy Bhv-s ingavonat hátul működő mozdonnyal közlekedett, mégpedig a vezérlőkocsival kompatibilis 470-es géppel. Ez természetesen nem volt igaz, az állítólagos átalakító nem létezik, a fotón egy Nagykátáról hazatérő szerelvényvonat látható, amit húzott a Taurus, és a másik irányba ment.

Áprilisi tréfa volt, hogy egy Bhv-s ingavonat hátul működő mozdonnyal közlekedett

Oké, hagyunk időt feldolgozni. Jövőre ugyanitt, ugyanekkor. Ha addig be nem tiltja a KDNP ezt a nyomorult napot.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
"Jövőre ugyanitt, ugyanekkor. Ha addig be nem tiltja a KDNP ezt a nyomorult napot."
Á, jövőre még nem, majd két év múlva, mert akkor vasárnapra esik. De akkor is lesznek átverések, elvégre kampányhajrá lesz. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.