Kisvasút, stadion, halastó, sportcsarnok – aki szerint a disneylandezés eddig csak a ballib újságírók hangulatkeltése volt, megnyugodhat: tényleg van már kalandparkja is Mészáros Lőrinc Váli-völgyének.

Az Alcsútdobozi Kalandpark tegnap nyílt meg az Alcsúti Arborétum közvetlen szomszédságában, a természetvédelmi területnek és madárvédelmi rezervátumnak számító Csaplári-erdőben, a Váli-medence legnagyobb erdejében, ahol Magyarország legidősebb, 180 éves libanoni cédrusa is található.

Nem vicc volt a "felcsúti Disneyland": kalandparkot nyitott Mészáros LőrincFotó: Facebook / Alcsútdobozi Kalandpark

A fák között kialakított ügyességi pályát Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos cége, a Mészáros és Mészáros Kft. tervezte és üzemelteti. Az Alcsútdobozi Hírek tavaly decemberben azt írta: a "magánvállalkozói beruházásban" épülő kalandpark nyárra fog elkészülni, ehhez képest már a húsvéti hosszú hétvégén a fákon csünghetnek a helyiek. A park máskor szombaton, vasárnap és ünnepnapokon látogatható, egy felnőtt jegy ára 3000 forint.

A felcsúti polgármester otthonosan mozog az állami tulajdonú, műemléki és természetvédelmi védettséget élvező Alcsúti Arborétum környékén: cégei révén gyakran nyer százmilliós közbeszerzéseket a park munkálataira, de itt található a Puskás Sport Hotel is, amelynek tulajdonosa az – Orbán Viktor által alapított és Mészáros által elnökölt – Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Elgondolkoztató, vajon hol bujkált ez a Lőrike polihisztor zseni pl. amikor a mi ifjú kegyelmes urunk még csak kicsike KISZ titkár volt? Mert ha akkor megsimogatja a buksiját, akkora lendületet adott volna neki, hogy biztosan a KISZ KB első titkáraként búcsúztatja Nagy Imrét és mártír társait.
karma1
@verum: 27.19.19-re: Baratnem, en benyitottam erre az oldalra, de ki is szaladtam onnan, mindenfele reakcio nelkul, mert ez valanmi borzalmas!

Ennyi lelkes kovetot, akinek ez a parklatogatas feler egy orgazmussal... Na, ezt inkabb nem,...
verum
@karma1: - azért van annyi, mert aki mást mond, simán törlik. Mint engem is.
wolfi
@verum: Értékelje aki még nincs tiltva. Értékelés után nem lehet tiltani, illetve az értékelést nem tudja az admin eltüntetni. www.facebook.com/alcsutikalandpark/reviews/
verum
@wolfi: - én még értékelni sem tudok, annyira le vagyok tiltva. :-)))
nemjoezigy
Akkor ez is egy olyan fix hely kis hazánkba, ahova nem akarok elmenni!
És nagyon remélem, hogy más sem akar, legfeljebb a kegyencek és a leendő fegyencek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.