Az esetre egy kiírás hívta fel a figyelmet a Szentendre Blogol nevű facebook csoportban. 

"FIGYELEM !! A régi napórásház környékén valamilyen déli nyelven beszélő külföldi kinézetű férfi (albán vagy török kinézetű) megtámadott minket este, Támadását hárítottuk, de mások is veszélyben lehetnek. Mindenki körültekintően közlekedjen ezen a szakaszon." – olvasható a kiírás.

A felhívásra többen reagáltak, kérdezték, hogy miért nem szólt a család a rendőrségnek?

"Feleségemmel, kisfiunkkal a Napórásházhoz közel a Duna parton ültünk a padon, mire teljesen váratlanul iszonyat gyorsan odarohant hozzánk a hátunk mögül ez a férfi, Torka szakadtából ordítozott ökleit rázta felénk. Nagyon fenyegető agresszív volt, ha nem pattanunk fel a padról szinte biztos, hogy fejbe vág minket. Mi hasonló vehemenciával támadtunk vissza, erre elvonult, de végig kiabált, fenyegetőzött az öklével. Egy ilyen váratlan agresszió esetén hirtelen azt sem tudja az ember, hogy éppen mi történik, az, hogy ott volt mellettünk a kisfiunk az meg csak nehezíti a védekezést. Csak azért nem hívtuk a rendőrséget, mert nem történt fizikai támadás, de a gyerek így is nagyon megijedt – szól a sztori folytatása.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Egy ilyet beszoktak küldeni az emberek nem?:) Menjél be a király utcába, 10 percenként jön egy ilyen.. Kicsit hangulatkeltő szaga van, ha igaz, ha nem..
helgavizer
@ziziplanet: szerintem elég ijesztő lehet egy család számára, akik békésen pihennek a nyugodt kisváros Duna partján, és hirtelen előkerül a semmiből egy ordítozó ember, és feléjük támad. Főleg, hogy velük volt a kisgyermekük. Fogalmam sincs, én mit tudtam volna tenni egy ilyen szituációban. És remélem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe a gyermekeimmel.
Aki Én
Az sem normális, aki nem azonnal a rendőröket hívja, hogy még legyen esély elkapni. Ha mást nem, a haverokat egy nevelő célzatú tettlegesség erejéig, hogy kedvét szegjük.
Törölt felhasználó
@helgavizer: Én azonnal szájba vertem volna, de a legutolsó, hogy ezt világgá kürtölöm. Csak annyi volt a megjegyzésem, hogy sajnos nem annyira nagy szám, hogy egy bebaszott vagy bedrogozott külföldi vagy magyar. Szóval nem abban kételkedem, hogy ilyesztő-e egy ilyen helyzet, hanem hogy megtörtént:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.