Jelentősen nőtt a lakáshitelezés és a személyikölcsön-felvétel, bár még mindig messze vagyunk a válság előtti értékektől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez maszlag a bankok fizetik a firkászt, hogy ilyeneket írjon, szoktam menni a bankba de ott törlesztést fizetnek be az emberek!!! Olyan ez mint,, hogy ,,fellendült az ingatlan forgalom,, ja persze fellendült az uborkafára, ennyi eladó ingatlan talán még soha nem volt!!!
Mézike
@papa.49: ha ez igaz lenne, a magyar nagyon hülye nép lenne.
simmering73
Mire kapott rá te szertencsétlen? Még az előzőt se nyögték ki.
pbalage
@papa.49: az én helyzetemmel kapcsolatosan csak annyit írok, hogy hitelt kell felvennem, mert agyonver az állam az adóival, amiért cserébe soha nem kértem és nem is kaptam semmit.

Egyszer kell csak megcsúszni.
Tehát én például ezután hitelből fogom fizetni a kiszabott ezt-azt.
286 ezer tartozásom volt, de már lehúztak rólam 1.879.690 forintot, és még mindig nincs vége.
Tudnék mesélni a miértekről és a hogyanokról.

Borzasztó, de az én esetem alátámasztja ezt a sztorit.
Egyébként persze ki tudja... lehet hogy országosan más a helyzet.
papa.49
@pbalage: Másolod az én sorsomat, szintén az adó miatt kellett felvennem hitelt a házamra, amit míg bírtuk fizettük aztán elvette a bank, most az anyósomék házában élünk amit megvettek a fiaim, buktuk a kocsit is, sőt az egészséget is, mert alig 1 évre hogy ,,nincstelenek,, lettünk még a lábam fejét is le kellett vágni...Az igazi ,,mélyrepülés,, 2011. ben kezdődött, azok a cégek akiknek dolgoztam sorra mentek tönkre, vagy drasztikusan csökkentették a munkájukat, bevétel nem volt viszont fizetnivaló hegyekben állt...
Gondolom nem kell taglalni miért gyűlölöm ezt a koszos bandát...De még nem adom fel, mert szeretném megélni hogy a hazugovicsot meg a népizenekarát becsukják örökre!!!
pbalage
@Csizmás Kond: a fideszes haverjaid találták ki ezt is, ugye emlékszel még 2001-re?
pbalage
@papa.49: zsír. szóval téged is rábaszattak. Kábé hasonló a sztorim nekem is.
Csizmás Kond
@pbalage: ...há hogyne emlékeznék...csak azt nem értem miért dőltél be nekik ?
...amúgy nem veled kapcsolatban írtam hanem mert ez úgy van.
pbalage
@Csizmás Kond: én nem vettem fel hitelt, nem ott vertek át, hanem most.
De ebből majd csak később lesz botrány.
Csizmás Kond
@pbalage: ...vagyis tudtad, hogy kibaszás de mégis beleugrottál ?
pbalage
@Csizmás Kond: hehe, ez nem úgy megy. Nem lehetett kiugrani belőle, mert ez egy előre kitervelt, hasracsapás által megmondott összeg, amit be KELL fizetni.
Ha akarod, ha nem.
Fidesz.
Csizmás Kond
@pbalage: ...szerintem a többséget a kapzsiság vitte bele...a többit meg a tájékozatlanság.
papa.49
@pbalage: Pontosan, és nem azért mert nem akartam fizetni, csak mindig 2 évvel később küldték ki az újabb tartozásról az egyenleget, volt mikor kértem revizori vizsgálatot, ő rendben talált mindent félévvel később a folyószámla osztály megint kitalálta hogy tartozom, pedig a revizor a jelenlétemben beszélt az ottaniakkal, hogy nincs tartozás...Ekkor adtam vissza a vállalkozóit, persze nem menekültem meg még mindig, kiküldtek egy 123000 Ft. tartozást, befizettük, erre visszautaltak 37000 Ft. 1 év múlva meg újra követelték de már a késedelmi kamatokkal, ja és mikor ez történt bementem személyesen, kiadták a ,,0,, papírt, de egy év múlva már azt mondták nem érvényes...'72. óta voltam vállalkozó, de komolyan mondom ezek még a Kiosz adóközösségnél is aljasabbak, pedig azok se voltak piskóták...Most várom hogy 4 évvel a vállalkozói visszaadása után mennyit találnak ki újra!!!
pbalage
@Csizmás Kond: ahha... a maradék sztorit meg csak úgy egy zeemúthatvanév múlva fogod megtudni, ja de akkorra már úgyis mindegy.
Történelmileg.
pbalage
@papa.49: mondjuk nyomtam egy tetsziket, de mert persze nincs olyan gomb, hogy "őszintén sajnálom"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.