A Népszabadság fotósa és újságírója szerda délelőtt szúrta ki, hogy Széchenyi téri Gresham szállóban beszélget a felcsúti polgármester-milliárdos az agrárminisztérium földárveréseket felügyelő államtitkárával, Bitay Mártonnal. A szállodát elhagyó Mészáros Lőrinc az újságírókérdése azt felelte, hogy csak kávézgattak Bitayval. Az Átlátszó szúrta ki, hogy jól sikerülhetett a kávézás, mert még aznap visszavont a Nemzeti Földalap három földárverési árverési hirdetményt. Ezek egyike az, amit jelenleg a felcsúti polgármester testvérei, és cége, a Búzakalász 66 Kft. bérel. Tehát a 165 hektárt mégsem ad el az állam, hanem tovább használhatja a jelenlegi bérlő, az az Mészáros Lőrinc.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Bitay nyilatkozata is érdekes volt a kávézásról. Egyszer azt mondja, hogy régről ismeri Mészárost. Máshol meg azt mondja, hogy csak sokat hallott róla. A kávézás alatt persze csak fociról beszéltek, másnap meg kikerült az árverezendő földek közül a Mészáros által bérelt földterület. Nahát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.