Nem beszélt földügyekről az állami földekért felelős államtitkár és az egyik legtöbb állami földet elnyerő földbirtokos – számolt be az RTL Klub Híradója.

Legalábbis ezt állította ma Bitay Márton, aki kedden Mészáros Lőrinccel kávézott Budapest egyik legelegánsabb hoteljében. A felcsúti milliárdos polgármestert a Népszabadság újságírója vette észre, Mészáros Lőrinc azt mondta: csak kávézott az államtitkárral. A kormány szerint nem volt találkozó, csak véletlenül futottak össze, az Együtt viszont attól tart: a májusi földárverésekről egyeztettek.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Szó sincsen itt véletlenekről. Valaki ül a pókháló szélén és rángatja ezeket a figurákat saját érdekei szerint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Szó sincsen itt véletlenekről. Valaki ül a pókháló szélén és rángatja ezeket a figurákat saját érdekei szerint.
nezelodo
Semmi dráma, csak megbeszélték, "jól tojnak- e a mangalicák, és van- piaca a narancstojásnak", amennyire ezek értenek a mezőgazdasághoz. Az effélék járnak a hivatalból délelőtt 11-kor, ellenőrizni, mennyi tejet adnak a Riskák, a Tarkák, a Jucik, az agyontámogatott családi gazdaságokban, nehogy ellopják a szubvenciót!
bakegya
MERT A FITYISSSS ÁLLAM TITKÁRAI , MÁR CSAKKK BELVÁROSI MÉREGDRÁGA HOTEL-FOTELOKBA JÁRNAK!LÖNCSÖLNI???
A felcsutkai keményen dolgozó mészáros mangalicák is ugyanezt ,egyidőben teszik -veszik magukhoz az aranykalászos kávékájukkal...véletlenül!!!
Aki Én
@Toby: Ahol a szemtanuk szerint nem is ittak kávét. Egyébként gondolom mindkettő egyedül, unalmában éppen csak beugrott oda valamiért. Az már csak hab a tortán, hogy napjaink legnagyobb mutyijának két főszereplője.
süsüasárkány
Ez a szarházi Bitay még mindig nem ment vissza szülő országába?
Most is a secunak dolgozik a moslék!?
nezelodo
@süsüasárkány: Van belőlük itt bőven, vezető beosztásban. Arról lehet felismerni őket, hogy még baráti összejövetelen is kivetetik mindenkivel a telefonjukból az aksit, a munkahelyen meg sűrűn kerestetik a poloskákat. Csak szarják össze magukat a félelemtől, egymástól kell félniük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.