A Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsága nem látott rá a jegybanki alapítványok működésére – ezt Nyikos László, az MNB Fb egyetlen ellenzéki tagja mondta az ATV Szabad szemmel című műsorában. Nyikos, akinek az MNB ingatlanvásárlásait kifogásoló jelentését pénteken tárgyalta a testület, ehhez hozzátette: ez nem csak rá, hanem a Fidesz által delegált bizottsági tagokra is vonatkozik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Én inkább a Fideszes delegáltat kérdeztem volna!
További időt és pénzt kért Madarász László - Postabank, Malév és az Invitel, hogy a Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft.-t ki ne felejtsem (tudod ahol nem volt közgyűlés a közgyűlés) - , a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hatfős felügyelőbizottságának (fb) fideszes delegáltja ahhoz, hogy befejezze a jegybank fél tucat Pallas Athéné-alapítványa létrehozatalának körülményeire, jogszerűségére vonatkozó vizsgálatát.
Ez a derék pártkatona azzal érvelt, hogy: "A halasztást a múlt pénteki fb-ülésen Madarász az utóbbi napokban nyilvánosságra került, új információkkal indokolta. Miután ugyanis március végén előbb a Kúria, majd az Alkotmánybíróság kimondta, az MNB által az alapítványoknak juttatott vagyon közpénz, így azok elköltéséről kötelesek beszámolni, április 22-én nyilvánosságra hozták az 5 millió forintot meghaladó értékű szerződéseiket".
Aha az újságokból értesült róla???
papa.49
Érdekes fejlemény, végül is párt kifizető hellyé silányult a Magyar Nemzeti Bank, hála a xartolcsynak, meg a csutifélkegyelműnek!!!
human
Hát megnéztem a beszélgetést. Ez az ember most vagy ilyen naiv vagy megvették kilóra. Azt mondja, hogy azért nem vizsgált az ingatlanügyeken kívül mást, mert a bizottság elnöke ezt adta ki neki vizsgálandó területnek. Furcsa hogy nem tett feljelentést legalább azzal kapcsolatban, mit saját vizsgált területén tapasztalt. De még csak a nyilvánosság elé sem állt ki vele. Az is furcsa, hogy még azok után is politikai korrektséget akar tanúsítani, hogy a saját jelentését a neki kiszabott területről nem fogadta el a többi fideszes bizottsági tag. Nem veszi észre, hogy politikailag ő egyedül korrekt a bizottságban?
Ez az egyetlen "ellenzéki" delegált az MNB felügyelő bizottságában, és pont a leggyengébbet fogtuk ki. A jobbiktól harcosabb embert vártam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.