A pápai Tapolca-patakban víz helyett élénkvörös vér folyik – kapta a hírt az Index egy olvasótól, aki fotót is mellékelt a szerda délutáni állapotokról.

Gyomorforgató: vér folyik a Tapolca-patakban

A látványosság maximum egy pár óráig látható, majd a patak elhordja a vért, de a hatalmas zsírcsomók visszamaradnak, melyet a patkányok előszeretettel fogyasztanak. Ez ellen sem a cég, sem a város vezetése ezidáig nem tett semmit.

Az olvasó beszámolójából kiderül, a Pápai Hús 1913 Kft. részéről a szennyvizet, állati eredetű vért és egyéb anyagokat, az üzem szomszédságában folyó patakba eresztik. Ráadásul, ez már nem az első eset volt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Áder csak az Európai Parlamentben foglalkozik a környezetvédelemmel. Az itthoni mocsok nem érdekli a fideszt. Nincs is rá szakember, aki ezzel foglalkozna
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo
A cicák is eszik, nem csak a patkányok! ;-) Sőt a nagyobb cicák a kisebb patkányokat is!
eugen4402
Torgyán doktor elkezdte kampány-körútját. Első pont: Patakvér folyik...
Hofipisti
A környezet védelméért mint ma már majd minden szakági hatósági tevékenységért megyénként a Főispáni Hivatal - ma Megyei Kormányhivatal - a felelős. A kormányhivatalok ügyrendje gyakorlatilag megakadályozza, hogy tervszerű, rendszeres, hatékony ellenőrzést lehessen folytatni. Magyarország jobban teljesít!
Fradigege
A pápai húsüzemet nem zárták be, mert csődbe ment?
világlátó
A Dunába Szentendrénél a szar / így jelent meg a hír / folyik, a pápai húskombinátnál a véres, zsíros szennyvíz . Hát hová follyon ? Talán a pilis hegyeire, vagy a Bakony magaslataira?
Mint ismert, a víz lefelé folyik. Azt hiszem, még sok víznek kell lefolynia a Dunán, mire újra lesz természet- és környezetvédelmi minisztérium, amelyik majd törvények, rendeletek alapján hatósági jogkörével élve, megakadályozza, de legalább példaértékű szankcióval sújtja a bűnösöket.Most erre nincs pénz. Most a sportot kell világszínvonalra hozzuk. Erre úgy is rámegy a pápai húskombinát, így nem lesz véres szennyvíz a patakban. Észbontó.
kukac50
Környezet szennyezést szigorúan kell büntetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.