Törölközővel fedték el Kiss László nevét a róla el­ne­ve­zett százhalombattai uszo­da épületén – adta hírül a Blikk.

Eltüntették Kiss László nevét a róla elnevezett sportuszodáról

Eltüntették Kiss László nevét a róla elnevezett sportuszodáról

A nemi erőszakos botrány kirobbanása után több helyi ellenzéki politikus is követelte, hogy a város polgármestere vonja vissza az elítélt sportvezető díszpolgári címét, és nevezzék át a létesítményt.

Baranyi Krisztina, az Együtt politikusa a döntést megelőzve magánakcióba kezdett, és törölközővel fedte le a bukott sportvezető nevét az épület falán, melyet facebookos oldalán így kommentált:

Kiss László és az összes őt védelmező, magát férfinak nevező pöcs tűnjön el a közéletből, ne tűnhessen fel példaképként, ne kaphasson egy fillér közpénzt sem!

Hazug banda

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bator kislany, jo, hogy nem vart meg egy tekervenyes hivatalos intezkedest, maga tuntette el a szegyenfoltot... (Szamomra rejtely, hogy hogy kaphatta az intezmeny egy elo szemely nevet. Bar ez mar ez egy masik sztori lehet...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eugen4402: Azert meg ez is benne lehet a pakliban, plane azutan, hogy kiderult, az aldozat el! Semmit nem lehet kiszamitani, tulajdonkeppen azt sem, hogy ki es miert dobta be ezt az 55 eves ugyet a mediakba,... Azert ez a kerdes is megerne egy miset...:O)))
eugen4402
@karma1: Köszönöm, és ha misét nem is, egy percnyi kételkedést mindenképpen megérne. Azért működik a nagy magyar agypatyolat, mert elhiszünk minden mocskot, ami ebből a médiának csúfolt szippantótartályból folyik, pláne, ha valakit az oroszlánok elé lehet vetni... Tisztelet a kivételnek.
wagabund
jellemző...egy parlamenti párt tisztelettel felkérte kisst, hogy legyenszíves visszaadni az összes kitüntetését, és egyéb adóinkból készült elismerést...
...mert ha nem, akkor a parlamentben szeretnék megtárgyalni...

na, kiss megijedhetett...
süsüasárkány
@Bringás: nem. Amíg kiss és az általa, pártolói által képviselt szemlélet tovább él addig nem lehetünk nyugodtak.
WF
Kertész Árpádtól egy vitatható kirohanása miatt vonták meg a kitüntetését (sztem alaptalanul). Ehhez képest egy nemi erőszak kicsit súlyosabb. Másrészről az is igaz, hogy lehettek volna körültekintőbbek is a díjak kiosztásánál, és nem piedesztálra emelni vkit, akinek ilyen a múltja. Akkor most nem kellene versengve mosni le a szart magukról mindazoknak, akik eddig politikai tőkét akartak kovácsolni maguknak kiss ajnározásából. Én a magam részéről még így is meghagynám a kitüntetését - ha nyilvánosan elismerné és elítélné saját tettét. De eddig erre nem mutatott hajlandóságot.
Feraj49
Miért is most lett"ügy" ismét belőle? Minden magasabb beosztású helyre pályázóknak önéletrajzot kell beadni! Tehát akik megbízták tudtak az előéletéről.Büntetését leülte. (még ha kedvezményekkel is ) Sok bűnös él vidáman közöttünk,minden hátrány nélkül,sőt még a bérüket is az egekbe szöktetve!!?? Nem védem Kiss,de valakiknek nagyon a bögyükben lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.