A hvg.hu információi szerint lemondott a neki adott százhalombattai díszpolgári címről és maga kéri, hogy a város változtassa meg a róla elnevezett uszoda nevét a százhalombattai polgármesterhez eljuttatott levelében Kiss László.

A levél május 10-i keltezésű, legalábbis erre hivatkozik a polgármester, Vezér Mihály abban az előterjesztésben, amiben informálja Kiss váratlan lépéséről a képviselő-testület tagjait.

Szerdán tárgyalta volna a képviselő testület, Kiss díszpolgári címének visszavonását, illetve az edzőről elnevezett uszoda nevének megváltoztatását.

Az úszóedző évtizedek óta Százhalombattán él, a Fidesz támogatásával 2014-ben alpolgármesterré választották, e posztjáról a botrány hatására mondott le.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Eriksson: Bocsánat amiért beleszólok, de nem a hölgy hozta nyilvánosságra. Ő csak azért állt ki mert mert halálhírét elterjesztették és megpróbálták bemocskolni.
Eriksson
@Dr plágium: Így igaz, de valaki csak elindította az ügy feltárását, s a hölgy asszisztált hozzá. Gondolhatta, hogy nem ússza meg szó nélkül, de ez most teljesen mindegy.
Inkább felkelti a gyanút, hogy a Kiss ellen indult hadjárat folytatódik.
Dr plágium
@Eriksson: Nem vitatkozom Veled. A hölgynek semmi köze ehhez. Ő csak a becsületét védte, amit hát mit is mondjak, eléggé megpróbáltak egyesek bemocskolni. Az pedig hogy kiss lejáratása mire is ment ki engem egyáltalán nem izgat. Mert lehet hogy csak eszköz valakiknek a kezében, de ha nem követi el ezt bűntényt akkor nincs mit előkapni.
Eriksson
@Dr plágium: Én sem akarok vitatkozni, de ha ez nincs, lett volna valami más. Ez esetben viszont erősen kilóg a lóláb.
A hölgy becsülete meg sikeresen védve volt 55 évig, s ha valakik nem hozakodnak elő a régi sérelmekkel, örökre úgy is maradt volna.
Eriksson
@Horizont: @Horizont: Tőled nem vártam mást. Érvek helyett támadsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.