A 70 éves Daldindzser Kaur és 79 éves férje már 46 éve élnek házasságban, és már nem is reménykedtek abban, hogy valaha is gyerekük születik majd – írja a Lemon.

Két éve azonban úgy döntöttek, kihasználják az orvostudomány eszközeit, és elmentek egy meddőségi klinikára. Először vissza akarták utasítani őket, ám a kiváló vizsgálati eredményeket látva úgy döntöttek, segítenek a páron. A lombikbébi program sikerrel zárult, az asszony április 19-én életet is adott a 2 kilós kicsinek. 

Indiában hatalmas szégyennek számít a terméketlenség. Bár a házaspár 30 éve örökbe fogadott egy gyermeket, de miután a fiú felnőtt, Amerikába ment tanulni, és nem jött vissza többé a nevelőszüleihez, tehát örökös nélkül maradtak. Emiatt döntöttek a mesterséges megtermékenyítés mellett.

A 79 éves apa nem tagadja, hogy többen is megkérdezték tőle, mi lesz a fiúval, ha ő és a felesége meghalnak. Ilyenkor az válaszolja, hogy hisz benne, Isten gondoskodik majd mindenről.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem is tudom melyik a nagyobb ártalom az emberiségre, a hit, vagy a túlzott optimizmus!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Nem is tudom melyik a nagyobb ártalom az emberiségre, a hit, vagy a túlzott optimizmus!?
levarosbukta
@Horizont: Hát nem! Börtönben lenne a helyük! Kötelezném őket a gyerek eltartására élete végéig ha a szülők meghaltak. Sőt már előtte is.
papa.49
Ez kacsa, honnan lett volna életképes petesejtje a 70 éves asszonynak, hogyan tudta kihordani a terhességet egy elöregedett, nem működő méhvel, és végül hogyan tudta megszülni amikor már teljesen elsorvadt ott lent minden???Ez nem lehet igaz, én legalábbis nem hiszem el, a másik mennyi idősek lesznek mire a gyermek felnő, mondjuk 20 év múlva az anya 90, az apa 99, hogyan tudják addig amíg felnő a gondját viselni, ez marhaság!!!
simmering73
Csak Indiából röppenhetnek fel ilyen eszement hírek. A fele sem igaz.
darwin
Lefotózták a dédszülőket a dédunokával.Vagy max. a szomszédéval .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.