Hatósági vizsgálatot rendelt el az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben, mert az elmúlt napokban hárman meghaltak heveny lefolyású, lázas állapot miatt.

Az ÁNTSZ szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a Fővárosi Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya vizsgálatot folytat az ügyben, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága pedig felkérte az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatalt a további hatósági vizsgálat lefolytatására.

Az ügy további részleteiről a vizsgálat lezárultát követően adnak tájékoztatást – írták.

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet pénteken közölte az MTI-vel: az elmúlt néhány napban öt súlyos szív- és érrendszeri, keringési betegségben szenvedő, intenzív kezelésben részesülő betegnél alakult ki heveny lefolyású lázas állapot, hárman közülük meghaltak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg fogjak allapitani, hogy a szivbetegeknel amugy is nagy a halalozasi arany, es hogy ezek a betegek egyebkent is ebbe a tulsagosan veszelyeztetett kategoriaba estek, es tavasz van, influenza jarvany, a levegoben vannak a korokozok, ok megtettek mindent, stb.stb...

Valahogy ugy erzem, hogy "a vizsgalat lezarult, felejtse el"...kategoriaba fogjak sorolni ezt az "alapos" vizsgalatot is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.