Egy másfél éves, halott kislányt találtak csütörtökön délután egy gyöngyösi házban. A heol.hu úgy tudja, a gyermek mindössze három kiló volt.

Csathó Mónika, az Országos Mentőszolgálat megyei sajtószóvivője azt nyilatkozta, hogy a mentőszolgálat munkatársait délután három órakor értesítették a szülők, hogy meghalt a kislányuk. A mentősök rendezett körülmények között találták a gyermeket, aki vélhetően a reggeli órákban hunyt el. 

A családnál utoljára tavaly novemberben járt orvos, akkor hét kilogramm volt a kislány, most viszont nem lehet több három-három és fél kilónál

- tette hozzá a szóvivő.

A kislány testén külsérelmi nyomokat nem találtak, halálának okát a boncolás fogja kideríteni.

A Velvet információi szerint a család hívott mentőt a kislányhoz, akik később értesítették a rendőrséget.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Tekla: tudom, hogy jobbikos vagy, és ez addig nem is zavar, amíg nem ragasztotok csillagot bizonyos emberekre. Szóval most megemeltem a kalapomat.
Dr plágium
Azért, ha nekem van egy gyerekem és nem telik ennivalóra arra van megoldás.
Nem kell a picit halálra éheztetni, inkább lemondok róla (az Ő érdekében) persze ez csak akkor lehetséges ha a szülők normálisak!
Ha pedig betegség okozta a vészes súlyvesztést miért nem vitték orvoshoz???
@Horizont: Valószínűleg Neked van igazad, és egy újabb eszement szekta...
eugen4402
@Horizont: Érzem a felháborodást és az értetlenséget a fenti szavaidból, és megértelek, mert én sem találok szavakat ilyen eset(ek)ben. Mert Agárdon egy jómódú házaspár valamit nagyon elrontott, a kisgyerekük életével fizetett a szülei agybajáért. Most Gyöngyösön történt valami hasonló... Holnap, vagy holnapután hol éheztetnek halálra egy újabb kis kölyköt elmekórtani esetként működő "szülők". Nincs aki megállítsa? Némely szektákra nem lehetne kiterjeszteni a zéró tolerancia érvényességét?
eugen4402
@Horizont: Attól tartok, hogy az emberek és eszmék szabad áramlásnak is két oldala van. Azt, hogy mit rejt az árnyékos oldal, csak a Sátán tudná elárulni...
eugen4402
@Horizont: ...És egyre nagyobb lesz, napnyugta felé ez nem ritkaság. Csak az alkonypír nem elég vörös, valahogy kifakult. Csak nehogy feltámadjon a szél...
eugen4402
@Horizont: Á, majd a következőben akarok arra a pályára keveredni, mert akkor már azt sem tudják a népek, hogy az meg mi az Isten csudája. Azon erőlködöm, hogy a mondandómat természeti képekkel illusztráljam, mert akkor ki sem kell mondani szavakkal ezt-azt... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.