Farkas Flórián a börtön elől menti képviselőit A börtön elől menekülhetett meg több ORÖ-s képviselő azzal, hogy elmozdították Hegedüs Istvánt az elnöki pozícióból - mondta Farkas Flórián a RomNet birtokába jutott hangfelvételen. Farkas Flórián még február végén, egy nappal Balogh János elnökké választása előtt Szolnokon, egy zártkörű lungo dromos frakcióülésen arról beszélt, hogy az Országos Roma Önkormányzat több képviselője 18-20 millió forintokat vett fel a szervezettől, és emiatt már börtönbe is kerülhettek volna, ha pár képviselőtársuk nem teszik azt, amit ő kért tőlük.

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
„De tudjátok, kedves barátaim, és akkor, ha ez a pár ember, és lehet szidni a Dancs Misit, meg lehet a Balogh Jánosra nemet mondani (…) Ha ezek nem jönnek, akkor ti nem ültök itt. Már nem tudom kik, hányan lennének börtönben, mert még mindig nem tudom a végét, hogy kik vettek fel pénzeket, 18 meg 20 millió forintokat. És azok sem tudják, akik aláírtak jelenéti ívet, hogy hogyan kötötték meg és kivel. Én mindig kértem, hogy erre vigyázzatok már Kolompár idejében is. Azért is nem akartam eddig ezt kihozni, amíg szép csendben ezt meg nem lépjük…” – hallható Farkas Flóriántól a RomNet birtokába jutott hangfelvételen.
www.youtube.com/watch?v=wwUU6oVBJbg
human
Tehát Farkas Flóriánnak tudomása van bűncselekményekről mégsem tesz feljelentést. Ez nem bűnpártolás?
human
" havi 450 ezer forintot juttatnak irodafenntartás, és havi 200 ezer forint megbízási díjat mentori fizetés címén azokhoz a képviselőkhöz és családtagjaikhoz, illetve segítőikhez, akik támogatják Farkas Flóriánt."
human
"Farkas Flórián személyében rehabilitálná a cigány ügyet és az ORÖ-t, ezért az”összeférhetetlenségi kiiktatásra” vonatkozó törvénymódosító-javaslatot Farkas Félix parlamenti roma nemzetiségi szószóló, a Lungo Drom alelnöke fogja beterjeszteni „valamilyen szinten” az Országgyűlés elé. Erről Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott az Országos Roma Önkormányzat 2016. februári közgyűlését megelőző találkozón beszélt. A roma politikus, aki már 25 éve vezeti a Lungo Drom roma szervezetet, parlamenti mandátuma miatt nem maradhatott az ORÖ tagja és elnöke, ugyanis az összeférhetetlenségi törvény azt nem tette lehetővé. A nemzetiségi törvényt ezért úgy módosíttatná, hogy ez az összeférhetetlenség rá ne vonatkozzon."
www.youtube.com/watch?v=AnfgJXksnb4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.