Karjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy magas házból szombaton a fővárosban – mondta Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője az MTI-vel.

Az ügyeletvezető elmondta: a rendőrség arról kapott értesítést, hogy két holttestet találtak a XV. kerületi Nyírpalota utcában.

Gyerekével a karjában ugrott ki a 16. emeletről a budapesti anyuka

A rendőrök megállapították, hogy a 35 éves nő karjában a kislánnyal ugrott ki az épület 16. szintjéről.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntette miatt, szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A kilátástalanság. Szép új világ Magyarország a neved.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@Rózsika Hatházi: ! A sértegetésen kívül tudsz még valamit ?! Kíváncsi lennék az Ő helyében mit tettél volna ?! Nekem ne gyere a nincs lehetetlen csak tehetetlen szöveggel ! Gondolod , hogy azok a tíz ezrek akik a bankok jóvoltából öngyilkosok lettek , csupán tehetetlenségből tették ?! Nem kívánom , hogy abba a helyzetbe kerülj ami miatt a másvilágra menekült ez a szerencsétlen ! Így látja egy másként gondolkodó homo sapiens !
Rózsika Hatházi
@bence: Ha sértegetésnek vetted a válaszomat, az legyen a te gondod! Te meg ne gyere nekem azzal, hogy emberek tízezrei lettek öngyilkosok, a bankok miatt. Biztos voltak páran, de nem tízezrek. Esetleg, ha tudnál statisztikát mellékelni, megköszönném. Hány olyan esetről olvastál, hallottál hogy bankok jóvoltából a saját gyerekét is a másvilágra küldte? Erről is jöhet a statisztikai adat. Miattam pedig nem kell aggódnod, nincs, nem volt és nem is lesz deviza, sőt forint alapú hitelem sem. Nem azért mert annyira tehetős vagyok, hanem azért, mert gondolkozni szoktam. Például arról, hogy ha felvennék banki kölcsönt, lesz-e, van-e annyi fizetésünk, hogy fel tudjuk vállalni. Vagy arról, hogy holnap vajon lesz-e munkahelyem, pláne olyan amelyik azt a bért fizeti, amiből én is tudnám a kölcsönt törleszteni.
bence
@Rózsika Hatházi: ! Akkor keresd meg az erre vonatkozó statisztikát ! Miattad egy cseppet sem aggódom ! A te ügyed legyen a te gondod . Azt , hogy ki hogyan gondolkodjon , ne te akard előírni ! Ahányan vagyunk annyiféleképpen gondolkodunk , Nem kötelező nekem a te fejeddel gondolkodnom , mint ahogyan neked sem az enyémmel ! A te véleményed az , az enyém ez ! Ennyi !
bence
@Mirabilis: Ágnes Kornfeld bejegyzést tett közzé az Üzenetek az Égiektöl csoportban.



Ágnes Kornfeld
május 23., 10:21

Öngyilkosság Budapesten: 18 hónapos kislányával ugrott a halálba Edina!
fuggetlennemzet.hu
Ép ésszel felfoghatatlan, hogy mi játszódhat le annak az anyának a fej...

Tetszik

Hozzászólok

Megosztás







Megtekintés a Facebookon


Levelezési beállítások módosítása





Erre az e-mailre válaszolva hozzászólhatsz a bejegyz
Rózsika Hatházi
@bence: Most olvastam a neten és pár újságban az esetről. A nő a Pethő intézetben dolgozott, mint gyermekápoló. A kislány apjával megromlott a kapcsolata és attól félt, hogy az apa elveteti tőle a gyereket, bár erre csak homályos célzások utalnak. Namármost itt lép be a: ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé effektus.
bence
@Mirabilis: ! Azt írod : Nincs épeszű ember, aki a halálba magával viszi az ártatlan semmiről nem tehető gyerekét ! Hidd el , nagyon sok ilyen ember van ! Igazán az apa volt az aki az utolsó rúgást megadta a nőnek azzal , hogy mint olvastad , nap mint nap megfenyegette ! Nem hiszem , hogy elborult elmével tette ! Sokkal inkább azt gondolom , hogy jól ismerve a gyermek apját nem akarta ráhagyni , mert úgy gondolta , hogy az évek során a gyerek csak egy eszköz lesz a kezében ellene . Tudom , nem értesz velem egyet , de én így látom ezt a számomra is szörnyű esetet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.