Karjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy magas házból szombaton a fővárosban – mondta Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője az MTI-vel.

Az ügyeletvezető elmondta: a rendőrség arról kapott értesítést, hogy két holttestet találtak a XV. kerületi Nyírpalota utcában.

Gyerekével a karjában ugrott ki a 16. emeletről a budapesti anyuka

A rendőrök megállapították, hogy a 35 éves nő karjában a kislánnyal ugrott ki az épület 16. szintjéről.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntette miatt, szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A kilátástalanság. Szép új világ Magyarország a neved.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Szép ugrás lehetett. Innen is gratulálok neki. Vadállat! Biztos nem volt más kiút?
papa.49
Nem tudni miért tette de mindenféleképp borzasztó eset, az biztos...
simmering73
A kilátástalanság. Szép új világ Magyarország a neved.
bence
@Mirabilis: ! Ép ésszel nem mindenki bír élni az utcán vagy a híd alatt ! Aki ezt képes megtenni , annak nem nagyon lehetett más megoldása , mert ha lett volna , ezt biztosan nem teszi meg !
Rózsika Hatházi
@bence: Oké, de az a gyerek mit vétett? Miért kellett neki is szörnyethalni? Neki még lett volna jövője. Annyi gyermektelen pár vár arra, hogy örökbe fogadhasson egy csemetét.
GeoCravker
@Horizont: Az öngyilkosság mindig egyfajta "bekattanás" szerintem. Ott és akkor. Márminz azok, akik tényleg meg akarnak halni. S aki a 16.ról ugrik az biztosra megy.
az esély...
Egy kislánynak az állami gondozás, ahol nyolc éves korára nagy eséllyel megerőszakolják, és a felügyelő tanárhotz sem mehet, mert nem egy esetben pont ő a hunyók egyike... Szóval az sem valami nagy esély...
Borsodi
Magyarországon ez egyre sűrűbben várható,az emberek kilátástalan hazug jövője,munkahelyek,lakások elvesztése.Éhezés,persze milliós fizetéssel nem lehet elképzelni,hogy gyerekek,családok éheznek.Kis lányt meg kérdezte a TV riporter hova mentek nyaralni? nem tudta mi az a nyaralás .Az a vágyam,hogy nyáron egyszer anyáékkal elmenjünk fagyizni! Akkor hol is tartunk,kik teljesítenek jól?
bence
@Mirabilis: ! De ! Mert nem akart az utcára kerülni !
bence
@Rózsika Hatházi: ! Te hátrahagynád a gyerekedet bárkinek ?!
bence
@Horizont: ! Mert látta ezt a szemét világot ami ebben az országban van , és nem akarta magára hagyni ! Az is lehet , hogy a gyerekén kívül nem volt senkije akihez fordulhatott volna !
bence
@Horizont: ! Gondolod ha lettek volna , magával viszi ?! Na ne már !
bence
@GeoCravker: ! Tökéletesen jó a meglátásod !
nyanya001
Uramisten !
Ez nagyon szíven ütött :((
bence
@nyanya001: Hidd el engem is ! De , hogy a gyerekét is magával vitte , annak nyomós oka lehetett ! Általában az anyák hősként védelmezik a gyerekeiket , de ez a tette az anyának a további életük teljes kilátástalansága lehetett !
bence
@Horizont: ! Hát látszik , hogy te pasi vagy . Nem egészen értem !
nyanya001
@bence: Nem tudom mi lehetett az oka de elsírtam magam.
Nagyon ellehetett keseredve ez a szerencsétlen asszony ha ezt megtette. :(
Mangu
Tragikus magánügy mindaddig, míg nincs "értelmes" válasz, még nem tudni, hogy miért, milyen állapotban tette. Látom, már sokan elfeledték a rendőrnő esetét. Nem kell előre ideologizálni a történteket. Nyugodjanak békében, ha már élniük nem lehetett.
Rózsika Hatházi
@bence: 21:27. Hülye kérdés volt. Vissza is dobom a labdát. Te mit tennél? Ha én meg akarnám magam öngyilkolászni, a gyerekemet nem vinném magammal. Nálam nem az az elv, ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a másé is. Arra mindig van remény, hogy a nyomorból ki lehet kecmeregni, de a másvilágból nem igazán.
karma1
@nyanya001: Emellett a haz mellett laktam egy darabig,- a szuleim a halalukig...
Ez a haz egy nagyon specialis epulet Ujpalotan: nem egy szimpla haz, hanem ez Ujpalota viztornya. Ezert a korulotte levo lakasok - mert a viztorony kore epitettek a lakasokat - nagyon nyomaszto elrendezesuek, kicsik, sotetek - legalabbis sotetebbek es meg "lakotelepibbek", mint ugy altalaban egy atlagos panel.

Szornyu eset, az ongyilkossagot nem tartom megoldasnak, az pedig, hogy a gyermeket is magaval vitte, csak sulyosbit a helyzeten...
Amikor padlon voltam a balesetem utan, csak az tartott eletben es attol akartam csak meggyogyulni, hogy a gyerekemert elhessek, dolgozhassak megegyszer...Szoval, ha mar valaki ennyire bekattant, nem volt joga a gyereket is felaldozni a sajat rossz dontese miatt.
Mindkettojukert - foleg a kicsiert - nagy kar, nyugodjanak bekeben.

Most mar csak azt nem ertem, mit jelent a cikk utolso mondata, miszerint a rendorseg emberoles buntetteben nyomoz? Valaki erti ezt? Esetleg bovebb info alapjan?
Fradigege
@bence: Én Zuglóban lakó. Ismerem az épületet. Dél-amerikai típusú prototípus a ház. Anyu éppen magát öngyilkossá csinálta, de közben gyilkolt. Lucifer vastapsra hívja az ördögeit.
dr. prédikátor
Honnan van bátorságotok pálcát törni egy ember felett???Valaki közületek tudja hogy miért követte el ezt a szörnyűséget!!!Az meg se fordult az agyatokban hogy aki ilyen tettre szánja el magát annak nagyon alapos oka lehetett rá!!!Persze nem mentem fel a tette alól de akkor is!!!Kinek van joga meg és elítélni a tette miatt!!!???melyikőtök segített volna rajta???
karma1
@dr. prédikátor: Mara Nalad az Igazsag...
emerencia
@dr. prédikátor: Az ország legkeletibb katonai bázisán polgári alkalmazottak voltunk. 1990 tájékán pletykában elterjedt, hogy több százunkat ki fognak rúgni. Az akkor 48 éves kolléganőm csak annyit mondott csendesen az öltözőben, hogy ő már fiatalon átélt hasonlókat, tudja mi következik, még egyszer már nem szeretné átélni. Még 7 éve van az 55 éves nyugdíjkorhatárig, ilyen idősen már nem fog tudni elhelyezkedni. Öngyilkos lett, sokak akkori véleménye szerint teljesen ok nélkül. A magas vezetőség nem jött el a temetésére. A kirúgások '91 elején megtörténtek, végkielégítés nélkül. A környező munkahelyeken is beindultak az elbocsátások, a külföldi munkapiac nem volt megnyitva, kicsiny lakásaink hiteleire büntetőadót szabtak ki, másfél millió ember utcára került az országban miközben mást sem hallottunk csak azt, hogy nem is akarunk dolgozni. Az eső tömeges munkahelyet kínáló multik csak 1998, '99 tájékán érkeztek városunkba. Most közel hatvan évesen még nem tudhatom, hogy megélem-e viszonylagos egészségben a kb. még öt év múlva esedékes nyugdíjamat, ha pedig igen, képes leszek-e belőle legalább szerényen, a társadalomból nem teljesen kiesve túlélni. Körülöttem egyre több tragikus, megoldhatatlan élethelyzetet látok. Rózsika mindezt tudta előre... Történjék bármi, emlékeimben örökké élni fog.
Törölt felhasználó
@simmering73: Kilátástalanság, de egy ilyen beteg kurvát, aki megöli a lányát is...
emerencia
@Horizont: A saját életét elveheti, ha már nem lát más kiutat de a másét nem. A saját gyermekéét sem.
Nil
@Fradigege: de! a gyerek állami gondozásba kerül és tönkre megy az élete, az anya hajléktalanná válik ahonnan már nagyon nehéz a visszaút.
én megértem
justhpeter
Ha tudnék valami értelmeset, leírnám, de ezt a hírt olvasva elment a kedvem a gondolkodástól. Nyugodjanak békéen.
bence
@Rózsika Hatházi: ! Amikor látod a környezetedben , hogy mindenkinek elég a maga nyomorúsága , szinte napról napra élnek , mond meg őszintén akkor is itt tudnád hagyni ?! Őszinte legyek ? Én NEM ! Mert ha olyan emberhez kerülne akinek csak a kapcája lenne , felnőve szegény engem átkozna , hogy miért hagytam itt , miért nem vittem magammal ?!
bence
@ziziplanet: ! Attól , hogy ezt tette , még nem kellett kurvának lenniel ! Vond vissza !!!
Törölt felhasználó
@bence: Jogos, bár fordított esetben a beteg faszt használom:) Szóval nem soviniszta jelzőként akartam használni, de tény hogy olyan lett:)
Arról viszont, hogy egy anya megöli a döntésképtelen gyerekét azt gondolom, hogy rohadjon meg! Egy mentség lenne, ha a gyerekkel lett volna valami halálos betegség.
bence
@ziziplanet: ! Ilyenek vagyunk MI emberek ! Egyazon témán másként gondolkodunk !
Rózsika Hatházi
@bence: Elolvastad a válaszom utolsó sorát, vagy csak zsigerből válaszoltál? Először is, ha nekem kilátástalan lenne, lett volna az életem, az első gondolatom nem az, hogy kivetem magam az ablakon. Meg egyéb öngyilkolási gondolat. Másodszor, a gyerekemet biztos nem vittem volna magammal. Az ember nem azért szül kínnal, keservvel egy gyermeket, hogy 16 hónapos korában magával rántsa a halálba. Aki ilyet tesz, annak meg sem kellett volna születnie Ez az én véleményem, ha a tiéd más, az a te dolgod. Én homo sapiens-nek (gondolkodó ember) tartom magam. Az az ember, aki megmaradt a homo erectus szintjén, az ugorjon! Még az állatvilágban is vannak nőivarú egyedek (tojó, szuka...stb) akik feláldoznák a saját életüket az utódok védelmében. Másik régi közmondás: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Törölt felhasználó
@ziziplanet: Tehát joga volt ehhez az anyának..? Ne már... Én megértek mindent, hátrányos helyzet, kilátástalanság, de annak a gyereknek ez már mindegy... Bocsánat szörnyű ez az egész, nyilván nem jókedvból tette, de ehhez nem volt joga és legrosszabbat követte el, amit egy anya elkövetőjét. Én mélyen elítélem a gyerek miatt!
bence
@Rózsika Hatházi: ! A sértegetésen kívül tudsz még valamit ?! Kíváncsi lennék az Ő helyében mit tettél volna ?! Nekem ne gyere a nincs lehetetlen csak tehetetlen szöveggel ! Gondolod , hogy azok a tíz ezrek akik a bankok jóvoltából öngyilkosok lettek , csupán tehetetlenségből tették ?! Nem kívánom , hogy abba a helyzetbe kerülj ami miatt a másvilágra menekült ez a szerencsétlen ! Így látja egy másként gondolkodó homo sapiens !
Rózsika Hatházi
@bence: Ha sértegetésnek vetted a válaszomat, az legyen a te gondod! Te meg ne gyere nekem azzal, hogy emberek tízezrei lettek öngyilkosok, a bankok miatt. Biztos voltak páran, de nem tízezrek. Esetleg, ha tudnál statisztikát mellékelni, megköszönném. Hány olyan esetről olvastál, hallottál hogy bankok jóvoltából a saját gyerekét is a másvilágra küldte? Erről is jöhet a statisztikai adat. Miattam pedig nem kell aggódnod, nincs, nem volt és nem is lesz deviza, sőt forint alapú hitelem sem. Nem azért mert annyira tehetős vagyok, hanem azért, mert gondolkozni szoktam. Például arról, hogy ha felvennék banki kölcsönt, lesz-e, van-e annyi fizetésünk, hogy fel tudjuk vállalni. Vagy arról, hogy holnap vajon lesz-e munkahelyem, pláne olyan amelyik azt a bért fizeti, amiből én is tudnám a kölcsönt törleszteni.
bence
@Rózsika Hatházi: ! Akkor keresd meg az erre vonatkozó statisztikát ! Miattad egy cseppet sem aggódom ! A te ügyed legyen a te gondod . Azt , hogy ki hogyan gondolkodjon , ne te akard előírni ! Ahányan vagyunk annyiféleképpen gondolkodunk , Nem kötelező nekem a te fejeddel gondolkodnom , mint ahogyan neked sem az enyémmel ! A te véleményed az , az enyém ez ! Ennyi !
bence
@Mirabilis: Ágnes Kornfeld bejegyzést tett közzé az Üzenetek az Égiektöl csoportban.



Ágnes Kornfeld
május 23., 10:21

Öngyilkosság Budapesten: 18 hónapos kislányával ugrott a halálba Edina!
fuggetlennemzet.hu
Ép ésszel felfoghatatlan, hogy mi játszódhat le annak az anyának a fej...

Tetszik

Hozzászólok

Megosztás







Megtekintés a Facebookon


Levelezési beállítások módosítása





Erre az e-mailre válaszolva hozzászólhatsz a bejegyz
Rózsika Hatházi
@bence: Most olvastam a neten és pár újságban az esetről. A nő a Pethő intézetben dolgozott, mint gyermekápoló. A kislány apjával megromlott a kapcsolata és attól félt, hogy az apa elveteti tőle a gyereket, bár erre csak homályos célzások utalnak. Namármost itt lép be a: ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé effektus.
bence
@Mirabilis: ! Azt írod : Nincs épeszű ember, aki a halálba magával viszi az ártatlan semmiről nem tehető gyerekét ! Hidd el , nagyon sok ilyen ember van ! Igazán az apa volt az aki az utolsó rúgást megadta a nőnek azzal , hogy mint olvastad , nap mint nap megfenyegette ! Nem hiszem , hogy elborult elmével tette ! Sokkal inkább azt gondolom , hogy jól ismerve a gyermek apját nem akarta ráhagyni , mert úgy gondolta , hogy az évek során a gyerek csak egy eszköz lesz a kezében ellene . Tudom , nem értesz velem egyet , de én így látom ezt a számomra is szörnyű esetet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.