bence

Orbán levelet írt Sebastian Kurznak, ez áll benne
Ugyan már ne viccelj ! A fidesz mit meg mert lépni ! Vezetőszáron hurcoltak meg olyanokat , akik az egy ezreléket sem lopták el annak , amit ők most elloptak ! Még , hogy csúnyán fognak járni ! Mert mit tesztek ?! Bevonultok helyettük oda ahová valók ? Hát te tudod ! Ha ennyire meg vagy fizetve általuk akkor csak vállald amit nekik kellene ! Ugye nem gondolod komolyan , hogy az ország tönkretételéért nem fognak fizetni a felelősök ?! Vagy azt gondoltad , hogy nekik mindent szabad ?!Ugyan miért is ?! A nyílt erőszakról meg csak annyit , nézd meg a fidesz hívők milyen ocsmány dolgokra képesek ! Ugye nem kell csalódnom benned , hogy ennek te is részese vagy ?!
Orbán levelet írt Sebastian Kurznak, ez áll benne
@reagens: ! A szavakat forgathatod tetszésed szerint ! Egy dolgot azonban még a fideszes tábor is elismert , hogy ilyen aljas , mocskos kampány még soha az elmúlt ötven év alatt nem volt mint a mostani ! Előtte soha egyetlen párt sem engedett meg magának ilyen undorító dolgokat mint a mostani kormánypártiak ! Ezért a kampányért egyértelműen orbán hibáztatható , akinek aljassága , vagy félelme ? már olyan határtalan , hogy az ország népet egymás ellen uszítja ! Sajnos az általa rajtunk élősködő réteg kapható ezekre a becstelenségekre ! Azért kíváncsi leszek az elszámoltatásnál , mert erre is sor kerül azt remélem tudod ? , hogy akkor a fekáliát ami náluk nagyon elterjedt dolog , vajon egymás pofájába nyomkodják ?! Mivel nagy fideszes vagy , ezért nem is várok tőled mást mint az ellenzék hibáztatását , akik ilyen mélyre mint a fideszes tábor , soha nem süllyednének le ! Ami a szócsövet illeti , ajánlom figyelmedbe az idegileg teljesen kikészült Tarlóst !
Orbán levelet írt Sebastian Kurznak, ez áll benne
@reagens: ! Igazságszolgáltatás itt nálunk ?! Milyen szakemberek azok akiket egy ember irányíthat ?! Az általad roncsellenzéki huhogónak nevezettek megmérettetését , minden eszközzel gátolja , a kormányroncspárti huhogók sokasága akik mindent elkövetnek (lásd megafonba üvöltés , bohócruhába fetrengés , fekáliával való bekenés és még sorolhatnám ) , hogy meggátolják az ellenzéki program ismertetését ! Vajon mitől retteg ez a sok általad huncutnak nevezett , de számomra aljas ember ?!
Orbán levelet írt Sebastian Kurznak, ez áll benne
@reagens: ! Nem mindenkiről , csak egyről mondtam el a meglátásomat ! A véleménynyilvánítás nem egyenlő a szidással ! Legyünk őszinték , azért a szidásnál jóval többet érdemel !
Orbán levelet írt Sebastian Kurznak, ez áll benne
@reagens: ! Hogy merészel ez az ember kereszténységről beszélni , amikor emberek tízezreit rakja utcára , egymás ellen uszítja az embereket , horribilis összegeket von ki az országból arra hivatkozva , hogy más országokat segít belőle ! Megfenyegeti és eltapossa azokat akik nem értene vele egyet ! Így viselkedik egy keresztényi ember ?! Úristen ! Milyen keresztény az ilyen ?!
Publicus: nem tett jót Tarlós népszerűségének a bömbizős akció
@reagens: ! Ha neked annyira megfelel Tarlós , szavazz rá ! Akinek viszont van egy csepp esze és intelligenciája , az messze elkerüli Tarlóst ! Az , aki képes lesüllyedni ekkora tahóra mint Tarlós , az maradjon otthon és ezt a paraszt stílust alkalmazza a családja körében ! Mellesleg nem Tordait kellett volna felrúgni hanem Tarlós jól fejbe rúgni , talán az némi segítség lett volna , hogy a zavarodott elméje a helyére zökkenjen !
Csilla a temetőben, Dávidka sírjánál találkozhatott másik kisfiával
@vacsi: ! Ami a legundorítóbb ebben az emberben az , hogy ő hagyta el a családját az akkor egyhetes kisgyermekével , egy másik nő miatt és még van a bőr a pofáján a feleségét hibáztatni ! Remélem a törvény igazságot szolgáltat és visszakerül a kisfiú az édesanyjához ?!
Önkormányzati választás: ezt méri Budapesten a kormány közvéleménykutatója
A kormány közvéleménykutatója mindig is a kormány elvárásainak megfelelő adatokat mér !
A Fidesz az ellenzéki plakátok eltávolítását követeli Nyíregyházán
Plakátokat ingyen csak a fidesz helyezhet el ! A törvénytelenség rájuk nem vonatkozik csak az ellenzékre !
Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét
@papa.49: ! Megedződött ezén már annyira , hogy a bőrt leégetni sem lehetne róla !
Megtámadták Tordait
@Pegero: ! Majd akkor is ezt mond , amikor a fogaid Y - ban állnak !
Megtámadták Tordait
@Pegero: ! Áld a sorsot , hogy még nem kuszálták össze a fogaid ! Gondold meg , hogy megéri e neked sárjáig inni a vizet ?!
Megtámadták Tordait
@Horizont: ! Ki kell tudni ki ez a szemét , és felrugdalni mint a kutyaszart !
Hiába Orbán ígérete, a magyar kormány miatt úszhat el a CEU bajor támogatása
Ja kérem ! Ígérgetni a hülye is tud ! A betartásához már becsületes EMBER kell !
Nagy bajba kerültek a magyar rendőrségen a szabályokra fittyet hányó román sofőrök
Úgy gondolják , hogy orbán pártfogása miatt rájuk semmilyen jogszabály nem vonatkozik !
Karácsony: nem stadiont kellene építeni, hanem egészségügyet
Aki Karácsonyt támadja az Tarlós főpolgármesteri kinevezését segíti elő ! Ajánlatos lenne végre ha legalább ebben az egyben összefognának az emberek Tarlós ellen !
Orbán Viktor háborúja a népességfogyással és a történelemmel
N4em a focipályákra kellene költeni hanem a gyermekjólétre ! Máris megoldódna a népesség csökkenése !
Vasárnap délután hatkor bejelentette, hogy megölte a feleségét, de nem mondta meg, miért
Milyen elvetemült ember aki képes a saját gyermekét családját kiirtani ?! Erre még az elmebaj sem lehet mentség ! A börtönben is olyan helyre raknám , ahol egy pillanatnyi nyugalma sem lenne !
Vitorlással érkezett meg egy horvát szigetre Orbán
@Horizont: ! Megmondta Havasi : magánügy ! Ami azért érdekes , mert az elődjeinek minden pillanatát , pont ők voltak azok akik számonkérték ! Sőt ! Még a családi életük sem volt magánügy , mert még abban is élvezettel kutakodtak !
Boris Johnson a parlament felfüggesztését kérte a királynőtől
Tiszta bolond formája van ! Ezek is csak mint mi ilyen dilinyóst tudtak maguknak választani ?!
Orbán Viktor a magyar emberek nagyrabecsülését tolmácsolta Angela Merkelnek
@CsipkeRózsa: ! Hallottál már valaha olyant , hogy magukon kívül másokról is tisztelettel írt volna ?! Én még soha !
Karácsony: "az önkormányzati lakásokat politikusok lakják, miközben mások nélkülöznek"
Miközben tízezreket utcára raknak , addig azok akik milliárdokat keresnek lakják azokat a lakásokat amire a szegényebb réteg lenne jogosult !
Már lovat is húzott a kocsija után a kutyáját megkínzó nő
@görbetükör: ! Már aláírtam ! Ez a legkevesebb amit tehetek ! De az biztos , hogy bárhol meglátom ezt a gyilkost , azt a találkozást nem köszöni meg !
A román kislány maradványait találták meg a gyilkos házában
@1magyar: ! Az első mondattal egyetértek ! A másodiknál az a probléma , hogy hiába irtod újabb nő helyette ! Szinte kiirthatatlan !
A román kislány maradványait találták meg a gyilkos házában
@1magyar: ! Ahhoz , hogy EU tagok legyünk el kellett törölni , de ez nem ok arra , hogy a regnáló hatalom főügyésze ne indítson bűnvádi eljárást a legnagyobb bűnösök ellen ! Büntetni nem csak akasztással lehet !