bence

Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@rokker33: ! Rosszul tudod ! Kálmán Olga a főpolgármester jelölt , Dobrev Klára az EU parlamentben képviselő lett és nagy az esélye az EU alelnöki posztra . Legfőbb ideje , hogy Tarlóst eltávolítsák ! Csak reménykedni tudok abban , hogy orbán nem lesz képes semmibe venni az ellenzéki győzelmet ! Habár az aljasság a legnagyobb ereje , ebből kifolyólag nincs olyan amire ne lenne képes ! Meglátjuk ! De én is hajlok arra a véleményre mint a Tied , hogy itt már nem sok jóra lehet számítani ! SAJNOS !
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@rokker33: ! Szerintem igen ! Ugyan nagy igazságod van abban , hogy kivétel nélkül mindegyik hazudott , de becsülöm Gyurcsányt , hogy Ő el is ismerte ! orbántól ugyanezt nem fogod hallani soha ! Ami a leg visszataszítóbb benne , hogy szemrebbenés nélkül lopja el a közvagyont , s közben azzal kérkedik , hogy Mexikónak 5 milliárd , Romániába stadionra 2,5 milliárd , Ukrajnába stadionra 3 milliárd még legalább tízet ide tudnák írni de azért nem teszem mert meggyőződésem , hogy sehová ilyen célra egy fillért sem adott , hanem a még üresen maradt zsebeket töltötte fel ezekkel a hazugságokon alapuló milliárdokkal ! Ne csodálkozz , hogy annyian otthon maradtak ! Ez a nép úgy meg van vezetve , ahogyan senki más ! Sajnos a többség el is hiszi mert nem rendelkezik akkora agykapacitással , hogy felmérje , megértse amibe benn van ! Őszinte leszek hozzád ! Személy szerint engem ! nagyon megfogott Dobrev Klára személye ! Először mert végre egy nő a politika élén , másodszor az ígérete ami valóban családcentrikus , harmadszor s a leglényegesebb , hogy intelligens , több nyelvet anyanyelvi szinten beszél , végtelenül megnyerő az egész kisugárzása ! Én rá tettem fel a lapomat ! Bízom az emberismeretembe , hogy benne nem csalódom akkorát mint az előzőekben !
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@rokker33: ! Szerinted mit tudnának tenni ?! orbánnál a halom pénz , és ahol pénz van ott a hatalom ! Láthattad , ötezer Ft-t vásárolt meg írástudatlan , anyagilag megszorult embereket ! Hát mi ez ha nem csalás ?! Ez a féreg csalás nélkül még szarni sem tudna ! Az eddigi kétharmadukkal azt csináltak amit csak akartak ! A nép normális része már régen elhagyta az országot ! Akik itt maradtak , az az a réteg akik még jelenleg tanulnak , vagy a nyugdíjnak nevezett fillérekből tengetik napjaikat ! Azért én az örökös győzelmében nem lennék olyan biztos ! Egyre többen látják és szembesülnek a beteg elméje tetteivel ! De nem az ellenzéki csürhe miatt , hanem a kétmillió csürhe miatt akik biztos szavazójuk a fidesznek ! Ez a kétmillió csürhe is azért szavaz rájuk mert hasznot tudnak húzni a szavazataikért ! Hidd e az írástudatlanokon kívül , egyik rászavazójuk sem teszi ezt ingyen ! Tulajdonképpen ezt a kétmillió csürhét tartja el a több millió szavazó , akik a fidesz mielőbbi bukását kívánják , amit tudom , hogy előbb utóbb de bekövetkezik !
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@rokker33: ! orbán azóta ennek a többszörösét elmondta és teszi a mai napig is , BÜNTETLENÜL !
Kétmillió magyar bankszámla veszélyben lehet
Attól tartok , hogy nagyon sokunkat nem fenyeget ez a veszély !
Megszólalt a román miniszterelnök az erdélyi botrány miatt
Na viktor ezt megint elrendezted ! Már nem csak itthon működik az egymás elleni uszításod de ahová a lábad beteszed ott mindenütt békétlenséget viszel ! Csak vigyázz ! mert ott könnyen elvághatja valaki a nyakad ?!
A Fidesz megint durván beszólt az Európai Néppártnak és Brüsszelnek
Tudom nagyon fájdalmas számotokra , hogy semmibe vesznek benneteket , de ideje lesz észre vennetek végre , hogy azok is vagytok , egy utolsó utáni SENKIK ! Annyit sem jelentetek mint a bolha fing !
Orbán ezúttal elszámolta magát
Vajon mi történt viktorkával , hogy már nem tart igényt Véber bocsánatkérésére , amit még nem sokkal előtte olyan harsányan követelt ! Undorító amilyen laposkúszásban vissza sunnyogna abba a pártba amelybe előzőleg odaokádott !Ha viszont Véber visszaengedi a néppártba , akkor ugyan olyan korrupt alak mint a barátja viktor ! Az ilyeneket még az Európai Parlament közelébe sem engedném , nem hogy még ők dönthessenek emberek sorsáról !
Orbán: A magyar emberek az EP-választáson kikövetelték maguknak a tiszteletet
Csak egy ember az aki követel és az orbán ! A magyar emberek jelentős hányada orbántól követel egy emberibb életet , korrupciómentes kormányzást !
Jól tanult, megbánta bűnét – elhagyhatja a börtönt az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja
Ezt a bírót mellé csuknám ! Mindkettőt csak akkor bocsájtanám szabadon , ha felélesztené Szögi Lajost , vagy megfizetné a családnak ítélt 50 millió forintot ! Mivel egyik sem lehetséges a kettő közül , ezért amíg él ! a börtönben a helye ! Rohadjon ott élete végéig , a bíró pedig azért mert vétlen emberekre akar szabadítani egy emberi korcsot , aki nem riadna vissza egy újabb gyilkolástól ha a helyzet úgy hozná !
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
@Eladott Ország: Hát ahogyan elnézem gulyást , nem mernék megesküdni , hogy nincs benne valami !
Trump: "a magyar miniszterelnököt egész Európában tisztelik" – videón az Orbán-Trump sajtótájékoztató
Megpusztult volna ha nem hívják meg ! Nem számít , hogy a fél ország éhen döglik , egy a lényeg ! Megmutatni , hogy vagyok valaki , mert meghívtak ! S mind ezt azért , hogy a két hülye agyon dicsérgesse egymást ! Az meg csak hab a tortán , hogy volt mersze elfogadni a maghívást azok után amit a CEU - val művelt !
Ujhelyi törölte a patkánykormányozós videóját a Facebookról
@szerda: Hol vesztettem el a fonalat ? Miért is kellene Ujhelyinek szégyenkezni ?!
Börtönbe az összes mocskos állatkínzóval!!! - Városi Kurír
@Peller Anikó: ! Megdöbbenve olvasom soraidat ! Mint állatvédő üzenem neked , hogy a féreg jelződet tartsd meg magadnak és azoknak , akik aberrált , beteges , szadista hajlamukat védtelen állatokon élik ki ! Na ők azok akik azt hiszik magukról , hogy egy állattal szemben bármit megtehetnek ! Hát nem ! Az általad gusztustalan fajtának nevezett "kutyavédő férgek" (akik közé tartozom én is )nemcsak kutyákat , hanem minden elesett , ember által elszenvedett életeket védenek ! Nagy szerencse , hogy vannak ! Ha ők nem lennének , akkor az olyan hasonló gondolkodásúak miatt mint te ! kipusztult volna az állatfaj ! Végezetül : majd akkor is ezt a nézetet valld , amikor téged lőnek fejbe légpuskával , szúrják ki a szemedet , mert a kiszúrónak ez élvezetet jelent , és tegyék meg mindazt veled amit megtettek és megtesznek a mai napig is ezekkel a szerencsétlenekkel ! DE ! Amíg neked van kihez segítségért fordulni , addig ők némán tűrnek , szenvednek ! S csak egy reményük marad , hogy rájuk találnak olyan becsületes , jóérzésű , segítőkész EMBEREK , akiket te ! kutyavédő férgeknek nevezel !
Az eddigi nem volt elég, Orbán még negyedmilliárd adóforintot költ külföldi templomokra
@könnyű lelki sértés: ! Csak már az Isten szólna ki belőled ! Ha tegnap történt volna meg is későn lenne !
Elzavarta otthonról kiskorú gyerekeit egy nagykanizsai férfi
Milyen hivatal az , amelyik a történtek után is vissza kényszeríti a kiszolgáltatott gyerekeket egy elmebeteghez ?!
Államtitok lett a fóti gyermekváros sorsa
Ez van amikor teljesen szét van lopva az ország ! Létezik még olyan ami nincs titkosítva ?! Persze , hogy nem ! Gondoskodott róla orbán és bandája , hogy semmi ne legyen titkosítás nélkül !
Bajnai: Barátaim azt álmodták, hogy akasztófán lengedezek
Akinek akasztófán kellene lengenie az NEM BAJNAI ! Vannak arra odavaló emberek !
Megverték, mert a Fidesznek gyűjtött aláírásokat
Egy fideszest nem szabad ám bántani ! Csak a fideszesek bánthatnak másokat !
Öngyilkos lett a Kósa Lajost megkörnyékező csengeri örökösnő fia
Hát nem érdekes ?! A fidesz uralom alatt egyre többen halnak meg eléggé furcsa módon !
„Komoly aggodalom van amiatt, hogy mire képes Orbán”
@csak úgy.! Jó volt a megérzése ! Már előre látta , hogy mire képes orbán !