bence

Napokon belül vádat emelhetnek Czeglédy Csaba és társai ellen
Moderátor !Miért nem lehet Shikarit innen törölni ?! Unjuk már a közönségességét de nagyon !
A Jobbik szerint a Kádár-rendszer restaurációja zajlik
@Desischado: ! Ugyan ez a véleményem ! Akkor nem koplaltunk , volt munkahelyünk , a főnökeink fizetése alig volt magasabb mint a melósoké ! Nem okozott gondot a napi megélhetés ami most nagyon sok családnál szinte reménytelen ! Mindenkinek volt otthona , nem is emlékszem , hogy bárkit is láttam volna az utcán lakni ! Nem véletlenül menekül aki csak tud ebből az országból . Ez a kormány fokról fokra szinte irtja a népét !
A DK az Európai Bizottsághoz fordul a kettős állampolgárok szavazati joga miatt
@anima: ! Már azt hittem a Graczi beteg gazdádról beszélsz , de látom neked is elgurult a gyógyszered !
Kövér László szerint Macront 3D nyomtatóval hozták létre
@Desischado: ! Pápán az apja , nagy apja a város legnagyobb kommunistái voltak ! A nagy apjának köszönhetően került be az egyetemre felvételi nélkül ! Bagoly mondja verébre !
Kövér László szerint Macront 3D nyomtatóval hozták létre
Kövér Elvtárs ! Ritka nagy barom vagy te ! Nincs a földön még egy ország , ahol ilyen agyhalottak mint ti ! vezethetnek egy nemzetet mint nálunk !
Deutsch Tamás egy orbános hasonlattal alázza Demeter Mártát
Miért higgyek tompinak és orbánnak ?! Köztudott , hogy a csillagot is letagadják az égről ha ég alattuk a talaj ! Mondjon bárki bármit , jobban hiszem Demeter állítását mint orbán és tompi tagadását ! orbán szájából még igaz szót soha ! nem hallottam !
Deutsch Tamás nagypapa lett – fotó
Szegény gyerek ! Eljön majd az idő , hogy szégyenkezni fogsz , amiért egy ekkora barom unokájának születtél !
20 centis késsel szúrta meg saját kutyáját – szerencsére az eb életben maradt
@Peller Anikó: ! De ! Nagyon szeretem őket ! Nekem is van nyolc ! De mert szeretem őket , azért kívánom az ilyeneknek , hogy olyan cellába rakják őket , ahol hozzá hasonló szadisták ülnek , és mert friss hús hát a többiek éljék ki rajta azt , amit ő tett azzal a szerencsétlen kutyával !
Galambos Lajcsit lánya szexi képei miatt támadják
Nagyon szép lány ! Azok beszélnek negatívan róla , akiket esz a sárga irigység !
Kamerán vették észre a nőt a rendőrök, aki a Dunába ugrott – kimentették
@Borsodi: ! Nem vagyok rosszindulatú de azt kívánom a megvédőinknek , hogy őket meg a halál védje meg tőlünk ! Eljutottunk oda , hogy a legbecsületesebbek váltak élhetetlenné ebben az országban ! Ennyi csaló , hazug embert még nem tartott el a nép mint amennyi most van !
Kamerán vették észre a nőt a rendőrök, aki a Dunába ugrott – kimentették
Vajon mi késztette szegényt arra , hogy ezt a szörnyűséget tegye önmagával ?! Hogy nem a gondtalan élet az biztos ! Köszönet a megmentőinek !
Vérzett a kislány nemi szerve, de az apa szerint nem erőszakolták meg a ceglédi munkásszállón
@pécsi: ! Hol olvasta , hogy Magyar betelepített ? Azt írtam , hogy orbán betelepítettjei akik gondolom , hogy felvették a Magyar állampolgárságot is ! Egyébként érthetetlen számomra , hogy mit keres Három generáció egy Magyar munkásszálláson ennyi idő óta ?! Majd lassan olvassa , hogy megértsen !
Vérzett a kislány nemi szerve, de az apa szerint nem erőszakolták meg a ceglédi munkásszállón
@csipetke: ! Az ilyen aljadéknak , soha nem adnám vissza szerencsétlen kislányt ! Az igazi büntetést majd a zárkatársaktól fogja megkapni !
Vérzett a kislány nemi szerve, de az apa szerint nem erőszakolták meg a ceglédi munkásszállón
@bencemacska: ! Ezek az orbán betelepítettjei ! Magyar állampolgárok ! Nekik mindent szabad , amit nekünk NEM !
Kövér László: Magyarországnak több tartaléka is van a munkaerőhiány megoldására
@papa.49: ! Fáj a nem létező gerince ! Nem megy neki a fizikai munka , ott nem ócsárolhatja a neki nem tetszőket , mert visszakézből adna neki valaki !
Orbán fenyegetőzéssel válaszolt a magángépes útjait firtató kérdésre
Na ehhez ért ! Ne tessék csalni , hazudni , és akkor nem lesz miért fenyegetőzni !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: Mint ahogyan azt is , hogy mit művelt az akkori csőcselék ! Gyújtogatás , utcakövek felszedése , Tv székház kirablása , felgyújtása stb , ugye nem kell tovább sorolni ?! Csak megjegyzem , ha ezt mondjuk Angliában , vagy az Oroszoknál tették volna , nem gumilövedékkel hanem éles lőszerrel kaptak volna választ a hatalomtól ! Ezt csak Gyurcsány tűrte el ! Próbáld megtenni ezt orbánnal ! pedig ezer egy oka lenne a népnek , hogy ugyan ezt megtegye jelenleg !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: ! Olyan jól nem ismerem egyiket sem ! A hangok nem az én fejemben szóltak hanem orbán szájából hangzott el , hogy éjszaka ha eszébe jut valami , nem restell felkelni és papírra vetni a gondolatait ! Azért illene tudni , hogy 2006 - ban hogyan került orbán hatalomra ! (Köztudott , hogy puccsal ! ) Azért csak óvatosan hívom fel a figyelmedet , ha átolvasod a kommentjeidet láthatod , hogy nem én vagyok aki nem tud leszakadni róluk ! Ahogyan Neked meg van a véleményed róluk , úgy gondolom , hogy nekem is meglehet !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: ! Gyurcsánynak nincs forgatókönyve ! Ő nem orbán , hogy éjjel felkelve előre megírja , melyik órában mit fog megtenni ! Tedd félre az alaptalan utálatodat iránta , mert csak józan fejjel fogod megérteni , hogy nálánál jobbat nem találsz az országban ! Az biztos , hogy orbán semmilyen szempontból még a nyomdokaiba sem mehet !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: ! Azt se felejtsük el , hogy Botka nagyon öntörvényű volt ! A végén már maga sem tudta mit akar !