bence

Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: Mint ahogyan azt is , hogy mit művelt az akkori csőcselék ! Gyújtogatás , utcakövek felszedése , Tv székház kirablása , felgyújtása stb , ugye nem kell tovább sorolni ?! Csak megjegyzem , ha ezt mondjuk Angliában , vagy az Oroszoknál tették volna , nem gumilövedékkel hanem éles lőszerrel kaptak volna választ a hatalomtól ! Ezt csak Gyurcsány tűrte el ! Próbáld megtenni ezt orbánnal ! pedig ezer egy oka lenne a népnek , hogy ugyan ezt megtegye jelenleg !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: ! Olyan jól nem ismerem egyiket sem ! A hangok nem az én fejemben szóltak hanem orbán szájából hangzott el , hogy éjszaka ha eszébe jut valami , nem restell felkelni és papírra vetni a gondolatait ! Azért illene tudni , hogy 2006 - ban hogyan került orbán hatalomra ! (Köztudott , hogy puccsal ! ) Azért csak óvatosan hívom fel a figyelmedet , ha átolvasod a kommentjeidet láthatod , hogy nem én vagyok aki nem tud leszakadni róluk ! Ahogyan Neked meg van a véleményed róluk , úgy gondolom , hogy nekem is meglehet !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: ! Gyurcsánynak nincs forgatókönyve ! Ő nem orbán , hogy éjjel felkelve előre megírja , melyik órában mit fog megtenni ! Tedd félre az alaptalan utálatodat iránta , mert csak józan fejjel fogod megérteni , hogy nálánál jobbat nem találsz az országban ! Az biztos , hogy orbán semmilyen szempontból még a nyomdokaiba sem mehet !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: ! Azt se felejtsük el , hogy Botka nagyon öntörvényű volt ! A végén már maga sem tudta mit akar !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
@Eriksson: ! Ne aggódj ! Jobban fognak neki örülni mint a hazug , csaló orbánnak !
Kínosan magyarázza a DK, miért fulladt be a Kossuth téri demonstráció
Ja kérem , ha az adófizetők pénzéből buszoztatnák a tüntetőket mint tette azt a fidesz , százezrek demonstrálnának orbán és kormánya ellen !
Már idén lezárják az uniós pénzcsapot? Nagy bajba kerülhet a magyar államháztartás
Már rég el kellett volna zárni azt a csapot ! Ez a kormány csak abból nem tud lopni ami be sem jön !
Orbán Viktor megbízhatatlan labancnak nevezte az osztrák kormányfőt
orbán egy kezelhetetlen , súlyosan beteg ember , akire nem egy országot de egy mezei egeret sem bíznák !
Kommentháború tört ki a magyarok között Sargentini Facebook oldalán a szavazás után
@division: ! Már vannak ! Nézz körül ! A környező országokban sok terméket olcsóbban lehet megvásárolni mint nálunk ! Azt , hogy orbán nem fog lemondani , mindenki tudja ! őt a hatalom élteti . Annak megvonása egyenlő lesz orbán pusztulásával ! Remélem nem lesz igazad ? Ám ha mégis az orbán családi és baráti köreit is érinteni fogja ! Gondolod , hogy akik itt maradtak azok közül sokan nem fognak majd kereket oldani ?! Még csak akkor lesz igazán bajban orbán !
Kommentháború tört ki a magyarok között Sargentini Facebook oldalán a szavazás után
Minden elismerésem Sargentini asszonynak ! A jelentése valós , igaz tényeken alapul ! Már nem is lepődtem meg Orbán nyilatkozatán . Neki ( volt KISZ titkár )mindenki komcsi , Soros bérenc , Gyurcsány bérenc . Azok különösen szálkák a szemében akik a szemébe mondják az igazságot ezt tette (Sargentini asszony) A fidesz az a párt amely a legtöbb csalást , rablást elkövette a népe ellen , ám ha valakik a szemükbe merik ezt mondani , még ők vannak vérig sértve , felháborodva ! Köszönöm Sargentini asszonynak , hogy megvédte a Magyar népet !
Gyurcsány: Orbán ellen, a magyar emberekért szólaltak fel ma a politikusok Strasbourgban
Le a kalappal Sargentini asszony előtt , hogy ilyen bátran merte képviselni az igazságot ! Minden ottani képviselő csak példát vehetne róla !
Bíróság elé állhat a kutyáját felakasztó férfi
Aljas egy féreg az ilyen ! Remélem , nem kerüli el a börtönt , ahol vele is ugyanezt teszik ?!
Szijjártó bekérette a svéd nagykövetet, mert bírálta Magyarország menekültpolitikáját
Csak igazat ne mondjon senki ! Ugye Peti , mert az gazdádnak s neked iszonyatosan fájdalmas !
Így töltötte első napját a kiszabadult szlovák milliomosnő
@Desischado: ! Na de az is ám , aki ilyen hamar kiengedte ! Az ő kölykeit az anyja nevelte , de az vajon eszébe jutott e egyszer is , hogy kik nevelik az általa árván maradt gyermekeket ?! Rohadjon meg az ilyen igazságszolgáltatás !
Szabadlábon a halálos közlekedési balesetet okozó Eva Rezesová
Az igazi büntetés az lenne számára , ha a saját családtagjai közül négyen ugyanarra a sorsra jutnának mint amit ő okozott az általa elhunyt négy vétlennek !
Meghalt John McCain
Vérbeli demokrata volt . Legyen könnyű neki a föld . Nyugodjék békében !
Az autójába csalta, majd megerőszakolta a 10 éves lányt a dombóvári férfi
@Veleda: ! Na ennyit a fideszről , akik odahaza a feleségüket agyba főbe verik , a családjukat terrorban tartják ! Ilyenek az igazi keresztény demokraták !
Gyermeket vár Orbán Viktor 23 éves lánya, Sára
@division: ! Azért , mert volt indulási alapod azokkal szemben akiknek még a másnapi kenyér megvétele is gondot okoz . Hogy miért nem jelentett gondot a szoci kormány ? Mert akkor is és most is voltak kormányközeli kapcsolataid . Csak a tudás ehhez kevés ! " Ha sok olyan ember lenne mint te " akkor valóban kevesebb szegény ember lenne , ám ahhoz , hogy jóval kevesebb legyen , a kormánynak kellene olyan politikát folytatni ahol mindenki megtalálhatná boldogulását az életben . Értsd meg végre , hogy kapcsolatok nélkül ebben az országban nem mész semmire ! Hiába van eszed , ha nincs pénzed de hiába van pénzed ha nincs megfelelő ismeretségi köröd ! Lásd be végre csak a tudásod kevés ahhoz , hogy igazgató lehessél !
Gyermeket vár Orbán Viktor 23 éves lánya, Sára
@division: ! Ha maga irányítaná akkor mindenki az orbán lányok mintájára élne ! Gondolod , hogy akik szegények , azért szegények mert azok akarnak lenni ?!Itt ebben az országban orbán kormánya alatt csak cseléd lehetsz , hacsak nem valamelyik pártfogoltjának vagy valakije !Akik maguk irányítják az életüket , már nem ebben az országban laknak legnagyobb szerencséjükre ! Tehát ez az állításod nem helytálló !
Gyermeket vár Orbán Viktor 23 éves lánya, Sára
@division: ! Nem a kormány tehet ?! Hát ki ?! Majd ha a hülye apja olyan törvényeket hozott volna ami akkora jólétet biztosít mindenkinek mint a saját lányainak , akkor mindenki merne gyereket vállalni ! De így , hogy minden negyedik családot a kilakoltatás veszélye fenyeget a bankok kapzsiságai miatt , így jól meggondolandó hogy ki az aki ebbe az országba merjen gyermeket vállalni ! Vállalj te meg a családod , mert ti biztosan jól éltek !
Orbán Tusványoson: "a Kárpát-medence újjáépítése az egyik legfontosabb terv"
Az ész megáll ! Mégis kinek képzeli ez magát ?! Már a végén az egész föld ura akarna lenni ! De az a sok marha aki körülveszi miért nem adja végre a tudtára , hogy a politika csak egészséges embereknek való , a betegeknek meg a kórház ! Komolyan mondom azon csodálkozom , hogy nem lőtte még fejbe valaki ! Már csak abban reménykedem , hogy a Néppárt egy idő után megelégeli a hatalmi törekvéseit és eltávolítja végleg !
Orbán: "az erőim végén vagyok"
@bencemacska: ! Pedig nagyon számít rá , hogy vezető szerepet tölthet be ! Remélem nem így lesz ?!
Figyelő: Lázár újra polgármester lenne – de ezúttal Szegeden
Jani ! Maradj otthon , nem viselnek el már sehol ! Anyagi gondjaid már tettél róla , hogy ne legyenek !
Hova utazik a héten Orbán Viktor?
Le,,,,om , hogy hová utazik ! Már csak azt élném meg , hogy soha többé nem jön vissza !
37 ezren követelik a deteki kutyagyilkos elítélését
Szemet szemért ! Ezt a büdös férget is csak jól agyon kéne verni ! Milyen igazságszolgáltatás az ahol egy gyilkos szabadlábon védekezhet ! Már régen börtönben lenne a helye az ilyen szemétnek !