bence

Karácsony: "az önkormányzati lakásokat politikusok lakják, miközben mások nélkülöznek"
Miközben tízezreket utcára raknak , addig azok akik milliárdokat keresnek lakják azokat a lakásokat amire a szegényebb réteg lenne jogosult !
Már lovat is húzott a kocsija után a kutyáját megkínzó nő
@görbetükör: ! Már aláírtam ! Ez a legkevesebb amit tehetek ! De az biztos , hogy bárhol meglátom ezt a gyilkost , azt a találkozást nem köszöni meg !
A román kislány maradványait találták meg a gyilkos házában
@1magyar: ! Az első mondattal egyetértek ! A másodiknál az a probléma , hogy hiába irtod újabb nő helyette ! Szinte kiirthatatlan !
A román kislány maradványait találták meg a gyilkos házában
@1magyar: ! Ahhoz , hogy EU tagok legyünk el kellett törölni , de ez nem ok arra , hogy a regnáló hatalom főügyésze ne indítson bűnvádi eljárást a legnagyobb bűnösök ellen ! Büntetni nem csak akasztással lehet !
A román kislány maradványait találták meg a gyilkos házában
@1magyar: ! Mi köze ennek az Unióhoz ?! Polt főügyészsége alatt , emberek tucatjai haltak meg véletlenül !
A V4-ek egyöntetűen ellenzik Timmermans jelölését az Európai Bizottság élére
Hát csak ellenezzék ! Ahhoz , hogy megszűnjön a lopás , csalás és az emberi jogok sárbatiprása , mindenképpen Timmermannsé kell , hogy legyen a vezető szerep !
Megszólalt a rendőrség Heller Ágnes tragikus halálával kapcsolatban
@Commenter: ! A reménytelenség lesz minden becsületes magyar utolsó órája !
Megszólalt a rendőrség Heller Ágnes tragikus halálával kapcsolatban
@Commenter: ! De vajon megéljük e ennyi gané , megvehető , szolgalelkű nép mellett ?!
A németek többsége szerint Merkel egészsége magánügy
@durbincs: ! Neveltetésrő beszél az , aki többszöri nekifutás után sem találta meg az anyját ! Próbálkozz még ! Talán romámiában megtalálod !
Megszólalt a rendőrség Heller Ágnes tragikus halálával kapcsolatban
"Idegenkezűséget és bűncselekmény gyanúját kizárták !" Hát persze ! Mint a Felcsúti juhász és a rendőrautóban meghalt Weisz Tamás aki megfelelő bizonyítékokkal rendelkezett orbán megbuktatására ! Heller Ágnes nagyon terhelő dolgot tudhatott a kormányról , amit még nem volt ideje az emberek tudomására hozni ! Hát nem furcsa , hogy mindazok élete halállal végződik akik szembemernek szállni a hatalommal ?!
A németek többsége szerint Merkel egészsége magánügy
Szerintem is : Magánügy ! Amíg a Magyarok többségét nem zavarja , orbán nyelvöltögetése , nyakkendőjének kínos húzogatása , addig a német embereknek miért pont a kancellár remegése lenne a legfőbb témájuk ?! A munkáját ellenség keresés nélkül végzi és soha nem buzdította harcra a híveit !
Ezt reggelizte ma Orbán Viktor – fotó
@Desischado: Én Istenfélő ember vagyok , de már sokszor kételkedem a létezésében , mert ha van , hogy tűrhet meg a földön ekkora büdös szemétkupacot ?!
Deutsch Tamás: Gyurcsányék és a többi ellenzéki máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk ellen Brüsszelben
Tomcsika ! Csak azt felejted el , hogy mióta te és a pártod bekerült a politikába azóta módszeresen arra törekedtek amivel ti vádoljátok az ellenzéket !
Szijjártó nekiment Romániának
Egyszer valaki már a pofájának menne neki úgy , hogy csak pép maradna belőle !
Pár nap múlva kiadhatják Demeter Mártát
@papa.49: ! Arra akár mérget is vehetsz ! Vagy ha kiderül , hogy mégis orbán kölyke volt , akkor az titkosítva lesz minimum 70 évre !
Működés közben hagyta ott az apa 3 éves gyermekével a házilag készített fűrészgépet, amely berántotta a kicsit – a gyerek lábát amputálni kellett
Ekkora barom apát ! Most aztán nézegetheti élete végig a tettét ! Arról már nem is beszélve , hogy a lelkét egy életen át mardosni fogja a bűntudat ! Egy életet ebben a tudatban leélni az maga a téboly !
Így reagált Karácsony Gergely Tarlós önfényezésére
@Gauntlet: ! Nem csak Budapest , de az ország számára is az utóbbi lenne a jobb ! Végleg megszabadulni az ilyen mocsoktól !
"Borzasztó agresszíven, erőszakosan léptek fel, főleg a női képviselők"
"Felütötte az államat "! Mondja budai . Csapott volna jól pofán 2x egymásután ! Még az is kevés lenne ahhoz amit érdemelnél !