A német közszolgálati média, a Deutschlandfunk szerint Orbán Viktor évek óta kockázatos kettős játékot űz az unióval: miközben igencsak függ a működő EU-tól és az onnan érkező támogatástól, aközben egyre másra fenyegető hatalomként állítja be Brüsszelt, magát pedig úgy tünteti fel, mint aki megvédi országát a veszélytől. A Bizottság és az Európai Parlament közös tájékoztató pontot tart fenn Budapesten, hogy ellensúlyozza ezt a propagandát. Így el kell magyaráznia, hogy az ilyen válságokat csakis közös erővel lehet megoldani. Csakhogy a közép-európai államok nem kívánnak több jogkört átadni Brüsszelnek, hanem nagyobb nemzeti szuverenitást sürgetnek. Az Orbán-kormány a népszavazással nyomást igyekszik gyakorolni az EU-ra, és már látszik, hogy a többség a kvóták ellen van. Mi van, ha az unió nem enged? Magyarország kilép? A felmérések szerint a lakosság 70%-a európai polgárnak érzi magát.

Forrás: infovilag.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Orbán délelőtt bő nyállal köpködi az Uniót, délután megnézi megérkezett-e a számlára az EU-s támogatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
APX
Egy normálisan működő demokráciában Orbán Viktor a tetteinek a következményeként, már régen börtönben ülne tényleges életfogytig.

Magyarország nem normálisan működő, és egyáltalán nem demokratikus ország.

Ezt csak vérrel lehet lemosni... lemosni a gyalázatot,
Orbán Viktor hazaáruló!!!

A Nyirkai jóslat mindent megír.
El kell pusztítani ezt a rákfenét, aki a nemzet testéből táplálkozva az egész nemzet megsemmisítésre tör.
Pusztulnia kell!!!
Eriksson
@zöldszem: Ha a kvóta szerinti befogadandók valóban háborús menekültek, akkor nagyon jól fogják érezni magukat Magyarországon. Ha viszont gazdasági bevándorlók, akkor is itt tarthatóak, a legújabb törvénytervezettel, miszerint röghöz kötik őket 3 évre.
S még nem beszéltünk a családegyesítésről.
papa.49
A vége úgyis az lesz hogy kívül találjuk magunkat az Unióból, és akkor jön rá a sok birka, hogy mindnyájan rá is basztunk ezzel, csak akkor már késő lesz, és kétségetek ne legyen a csutifélkegyelmű úgy elhúz mint ősszel a vadludak, mi meg itt maradunk egy szál faszban pénz nélkül!!!
zöldszem
@Eriksson: "röghöz kötik őket 3 évre."
Lemaradtam? A nyugati határ zárva van? vagy körbe van rakva taposóaknákkal?
"akkor nagyon jól fogják érezni magukat Magyarországon"
Kérték tömegesen, hogy itt akarnak letelepedni?, én úgy tudom, tömegesen gyalog indultak tőlünk nyugatra...
A Fidesz kampányol a migránsokkal, ez nem fenyegetettség, ez hatalomféltés és terelés!
A Rogán letelepedési kötvénybiznisz ami 15-20 milliárd arról nem beszélnek, az nem lényeges.
Che62
@zöldszem: A románok sokkal előrébb gondolkodnak. Az egyik nacionalista pártjuk elnöke már hónapokkal ezelőtt felhívta a román kormány figyelmét, hogy Magyarország egy újabb "Trianon" felé rohan, készüljenek a cselekvésre! Lehet, hogy Orbán az EU leggazdagabb embere lesz. Az viszont lassan bizonytalanná válik, hogy ez a turul-elmebetegekkel terhelt ország lesz-e egyáltalán néhány év múltán!? Itt tartunk, mély-magyarok. Meg bizonytalanok!
Eriksson
@zöldszem: Látom, elég szelektíve olvasol. Ismét sikerült kiemelned, és átköltened a lényeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.