Jelentősen rontotta Magyarország idei gazdasági növekedésével kapcsolatos előrejelzését az OECD, amely változatlanul hagyta a jövő évi GDP-bővüléssel kapcsolatos becslését.

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szerezet (OECD) szerdán ismertetett országjelentésében egyebek között az szerepel, hogy idén 1,6 százalékkal nő a magyar hazai össztermék (GDP) a tavaly várt 2,4 százalék helyett. A párizsi székhelyű szervezet továbbra is 3,1 százalékos GDP-bővüléssel számol jövőre.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha,... Megint elojon a beteges "felelosseg-nem-vallalas", mindig mindenert mas a hibas, es persze ilyenkor (is) azok a mocskos imperialistak, akik nem javitottak fel a csillagos egig Magyarorszag hitelkepesseget, befektetesi biztonsagi indexet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@silber13: A külcsinről senki sem tehet, de sajnos nekem is hasonlók jutottak eszembe a képről...
eszegfu
@nyanya001: Nincsenek megfelelő szavak, amivel jellemezhetném a kormány gazdasági növekedésének stratégiáját... "minél több uniós forrást lehivni 2019-2020-ig és ez alapozza meg a gazdasági növekedést..."!? Ezzel gyakorlatilag beismerik, hogy az uniós források nélkül, a magunk "erejéből" még a szintentartás sem megy, nemhogy a növekedés!! Aztán M.o. Európa motorja, meg 20 év mulva Ausztria szintjén leszünk...ezek csak "nokkedlik", amivel etetik, akiket lehet!! (Ezt a "hasonlatot" még nem hallottam, de jót nevettem!:))
nyanya001
@eszegfu: De ha megvonjkák az uniós forrásokt, - és erre igen nagy az esély
a kormány kül- és belpolitikája miatt, akkor államcsőd lesz.
Ők megszedték magukat, mindent elloptak, elmutyiztak, nekünk meg az jut ami eddig...
ami a hátmasikreknél a harmadiknk ...
eszegfu
@nyanya001: Ahogy mondod!! És akkor jön a "többség", akik szerint lehet pl. "nemzeti buszgyártás"... a büdös életben nem lesz magyar ipar, hiszen nem üzemek, gyárak létesitésére forditjuk az EU-s pénzeket, hanem a kisvasutra, meg olyan sz@rságokra, melyek felépitése után nem "termelik" a pénzt, hanem viszik!!
nyanya001
@eszegfu: A kisvállalkozások támogatása helyett elba...tt bicikliutak,
stadionok, várbaköltözés, festmények, luxus nyaralók nekik, Matolcsy
rokonságának támogatása... rohadt hosszú a sor.
Itt csak a mutyiipar virágzik az is nekik
justhpeter
A haverok feltőkésítése és az abból való visszacsorgatás folyik semmi más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.