Nagy-Britanniában 52-48 százalék arányban győztek a kilépéspártiak az ország uniós tagságáról rendezett népszavazáson. A végeredmény azonnali gazdasági-politikai földrengést eredményezett, mélypontra lökte a brit fontot, David Cameron miniszterelnök pedig lemondott posztjáról. A Political Capital villámelemzésében a kialakult helyzet magyar vonatkozásait veszi sorra. 1. Magyarországra gazdasági és politikai értelemben is negatívan hat a Brexit 2. A visegrádi államok még jobban összezárhatnak 3. Lefelé tartó spirál: tovább erősödnek az euroszkeptikusok, az orosz külpolitikai törekvéseknek megfelelően 4. Orbán Viktor hosszú távon profitálhat az átrendeződésből 5. A briteknél is bevált a bevándorlással kapcsolatos félelmek gerjesztése

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Mikor teszünk már pontot a végére, nagyon itt lenne már az idő!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@papa.49: mit is mondanak erre? ,,van az a pénz..."
Captain Blood
Hölgyeim és Uraim!
Lehet most poénkodni, de az igazság az, hogy ezzel a döntéssel elindult vmi errózió, amit ha nem sikerül megállítani az EU-nak vége!
Mindenkinek a saját megítélésére bízom, hogy, ebben mekkora szerepe van a Cameron-Orbán kezdeti összeborulásának, de szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Cameron miután felismerte, hogy mit ígért a választási kampányában megpróbált visszatáncolni és ehhez bevonta az akkor nagyhaver G.Orbánt!
Nos ez nem jött be!
Ennek a népszavazásnak a nyertese GeciOrbánViktor, akinek most már van hivatkozási alapja!!!
Ébresztő magyarok!!! valóban ezt akarjuk amit a britek???
papa.49
@nevemnick: Igen ,,van az a pénz,, volt ott is Romániában, a szekusok meg voltak fizetve, de mégis a szarban hagyták a Csaut, itt is előállhat ez a helyzet...
papa.49
@nevemnick: Pont ezért írtam már a múltkor is, hogy nálunk ez nem lesz vér nélküli, ettől a tetűktől csak véráldozattal tudjuk visszavenni a hatalmat, még nincs itt az az idő de biztosan elfog jönni...
papa.49
@Horizont: Azzal a dalbéli bunkócskával kéne jól hókonbaszni a hazugovicsot, hogy a fülén jöjjön ki a káposztalé a tökfejéből))))))))))))))
Sziszifusz
@1magyar: 19:42
Jól gondolod. Az általad leírt hozzászólás tartalma, ha a Merkel nevét nem olvassuk, akkor az pontosan jellemzi, a mai magyarországi állapotokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.