Keddi hír, hogy a kormányközeli bulvárlap, a Ripost lejárató cikket közölt Volner János jobbikos frakcióvezetőről, akit a szennylap "olvasóriportere" egy nővel fotózott le egy péceli bozótosban. Volner azóta nem adott magyarázatot a történtekre, a Jobbik is mindössze annyit közölt, hogy a frakcióvezető a Ripost felvételein látható hölggyel "hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van."

Volner most több napnyi hallgatás után a Facebookján azt írta,

pisilni állt meg

a vele hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölggyel. A teljes poszt:

Pisilő nők után leskelődik Orbán Viktorék közpénzekből gründolt szennymédiája

Bár a sajtószerepléseimben többször megtettem már, lezárásként összefoglalom a személyemet érintő megfigyelési botrány legfontosabb fejleményeit:

Megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellenem. A nyomozás célja az volt, hogy összeálljon egy, a személyemet lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet. Aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is. A magánnyomozó lefényképezte, ahogyan az autó mellett állunk és beszélgetünk. Aztán a Fideszt szolgáló médiumok a maguk ízléstelen és szenzációhajhász módján alaposan kiszínezték a történetet, mintha... Mirkóczki Ádám képviselőtársam, a Nemzetbiztonsági Bizottságba delegált tagunk e hó 15-én jelezte a rendészeti államtitkárnak titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléssorozat tényét és az illetékes szervek segítségét kérte (azóta írásban is feljelentést tettünk, mivel országgyűlési képviselő ellen ezt tenni bűncselekménynek számít).

Azóta a Fidesz szolgálatában álló szennyportálok tovább mennek a gusztustalankodásban: több jobbikos, nem közszereplő hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik őket, eléjük tolják a mikrofont és megkérdezik őket, kielégítettek-e engem szájjal a susnyásban. Arra már gondolni sem merek, hogy honnan tudhatnak a sehol nem szereplő magán mobiltelefon számokról, vagy hogy legközelebb melyik, találomra kiválasztott hölgy fotója fog megjelenni azzal az aljas megjegyzéssel, hogy "nem cáfolta"...

Kedves fideszes politikusok, ezúttal messzire rúgtátok a pöttyöst. Működött eddig a magyar politikában egy íratlan szabály: tiszteletben tartottuk a magánélet intimitását és nem próbáltuk a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. Ti ezen most túlléptetek. Védekezhettek persze úgy, mint eddig: ti aztán semmiről nem tehettek, hiszen ezt az egészet a Habony Művek csinálja. Csakhogy a Habony Művek, meg Andy Vajna TV2-je nektek dolgozik, ti etetitek, ti tömitek tele az adófizetők milliárdjaival. Szóval ne sunyizzatok, a felelősség egyértelműen a tiétek.

Belegondoltatok egyáltalán abba, hova vezet ez az egész? Ti, a polgári Magyarország felkent lovagjai, hol akarjátok meghúzni a gusztustalanság határait? Küldjünk mi is a nyakatokra egy-két profit, hogy aztán az egész internet néhány valóban pikáns felvételt szemlélve a magánéletetek legrejtettebb titkain csámcsogjon? Hogy viseljétek el hozzám hasonlóan ti is a szeretteitek könnyeit a szennymédia megaláztatásai miatt? Ilyen országot akartok? Lehet ilyet is, csak nem érdemes...

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ilyen országot akartok?
Wazze te is ilyet akarál, most ne vakarózz !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sziha
Nem, egyaltalan nem vagyok jobbikos. De ez az iras teljesen jogos...
nyanya001
Ilyen országot akartok?
Wazze te is ilyet akarál, most ne vakarózz !
wagabund
Volnernak tudnia kellene, hogy vékony jégre lépett...hát ez most beszakadt...még szerencse, hogy partközelben van..
bakegya
Hát akkor már ketten vagyunk-mert ugyi al és felcsutka határában már velem is többször megesett,ott jött rám és utastársaimra a vizelhetnék-a természetvédelem mit ne mondjak egyből ott termett egyszerre két bazi nagy terepjárgánnyal.
Volner úr szójon a VICCTORNAK ,hogy önnek is lehetnek szükségletei,NEM CSAKKK GOMBNYOMÁSRA (PISÁLNI KELL...)
sziha
Az a legnagyobb baj, hogy a fideSS tenyleg nem talal mas kiutat (a migransokon kivul), hogy a sajat fertojet spanyol fal mogott tartsa, mint lejarato kampanyok es karaktergyilkos interjuk/beszamolok/birosagi feljelentgetesek tomkelege. A fijjugnak ennyire fussa, a birkak meg megzabaljak...
eugen4402
Attól félek, a választások közeledtével Volnerék is arra kényszerülnek, hogy "néhány profi szakembert" küldjenek a fiúk nyakára, folyamatos szolgálatra...
Amilyen az adjonisten, olyan a ... bocsánat, folyt: ...azt nem szabad az ökörnek.
Nemezis
Azért mondjuk ez nagyon gyenge magyarázat volt.
justhpeter
Volner közszereplő, tehát őt bármely hülyeségéért pellengérre lehet állítani. Amennyiben a hölgy nem közszereplő, senkinek semmiköze hozzá, hogy kivel, mikor, hova megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.