Magyarországra látogatott Christian Kern osztrák kancellár, aki az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszéléseket követően közös sajtótájékoztatót tartott a magyar kormányfővel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es akkor orban viktor megfordult, es hirtelen azt vette eszre, hogy mar szembe is jon sajatmagaval...

Igy csinaljunk konnyen, gyorsan s@gget a szankbol, jo sz@rosat...
Magas penztamogatasert egyetlen egy migranst sem veszunk at Nemetorszagbol az 1294 fo kozul (akik mar szinten regisztraltak, ellenorzott szemelyek), viszont Kern-nek lefekszunk, es atveszunk regisztralt migransokat.
De azert meg a kvotaszavazasra - biztos ami biztos alapon - csinalunk egy 10 milliardos nepszavazast...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Es akkor orban viktor megfordult, es hirtelen azt vette eszre, hogy mar szembe is jon sajatmagaval...

Igy csinaljunk konnyen, gyorsan s@gget a szankbol, jo sz@rosat...
Magas penztamogatasert egyetlen egy migranst sem veszunk at Nemetorszagbol az 1294 fo kozul (akik mar szinten regisztraltak, ellenorzott szemelyek), viszont Kern-nek lefekszunk, es atveszunk regisztralt migransokat.
De azert meg a kvotaszavazasra - biztos ami biztos alapon - csinalunk egy 10 milliardos nepszavazast...
karma1
Most mar csak azt tessek elarulni, diktator bacsi, hogy HANYAT??? Lecci, lecci, lecciiiiiiii... Csak egy icipici osszehasonlithato szamocskat,... Es mindjart lehetne is kuldeni teged a lecsoba, vagy oda, ahol a Karpatok Geniusza es az o Szep Helena Akademikusok Nagyasszonya ment utoljara...
Merthogy arulod a hazat, eppenseggel...
Nil
No ezért szól a népszavazás ov hatalmáról és nem a migráns kérdésről
varrólány
@karma1: A pontosság kedvéért
" Vagyis minden olyan migráns, aki nálunk lépett be az unió területére, azt visszavesszük Ausztriától és visszaszállítjuk a Nyugat-Balkánra, az ottani országokkal erről megállapodásunk van, mondta Orbán."
Azért azt én sem tudom hogy fogják visszavinni őket amikor már a németeknél sem jó nekik , tehát akkor mit tesznek ha oda kerülnek ahol nem akarnak lenni.
Az a majdnem 2000 fő az olyan beetetés , valamikor Junckernek volt olyan mondata hogy megnézzük hogyan fogadják ha nem nagyon tiltakoznak akkor mehet a többi. Nem mostanában és nem is a magyarokra értette, csak jelzem ők így variálnak ilyen sunyi módon.
Csizmás Kond
@karma1: te ismét kiakadtál...
" Vagyis minden olyan migráns, aki nálunk lépett be az unió területére, azt visszavesszük Ausztriától és visszaszállítjuk a Nyugat-Balkánra, az ottani országokkal erről megállapodásunk van, mondta Orbán."
Sziszifusz
Most mi van ???
"... minden olyan migránst aki nálunk lépett be az unió területére, azt vissza vesszük ..."

Azokat is akiket a magyar hatóságok, regisztráció nélkül, szervezetten szállítottak az osztrák határra, és akik ezután átsétáltak a "sógorékhoz" ?

Ezek után szükség van még az októberi népszavazásra ?
varrólány
@Csizmás Kond: Látom legalább te is olvasol és értelmezel! :-))
papa.49
Az elmúlt néhány héthez képest ez 180 fokos fordulat, nem gondold hazugovics, és kinek a pénzén szállítgatjuk a migránsokat a Balkánra???
karma1
@varrólány: Ugye azt egy percig sem hiszed el, hogy aki Magyarorszagon regisztralt, az visszamegy a Balkanra? Ugyanis a Balkanon sem hulyek laknak, mert nem fogjak atvenni oket - ilyen egyszeru. Ok is arra fognak hivatkozni, hogyha nalunk regisztraltak, akkor az a mi gondunk. Mit gondolsz, miert tessekelte orban azt a par szazezer embert mindenfele regisztracio nelkul tavaly Magyarorszagon, Nemetorszag fele?
karma1
@varrólány: Orulok, hogy Ti ketten ilyen jol ertelmezitek a cikket - a fentebb leirtak alapjan pedig nem - , kerd meg a macskat, hogy o is lajkoljon teged, mert te mar megtetted...Legalabb egymast tamogassatok...:o)))
karma1
@Sziszifusz: Dehogy, arrol szo sincs. De szerintem azert 1294-nelk tobbet regisztraltak...:o)))
karma1
@papa.49: Ha a szigoru torvenyeket nezed, szerinted is at kell vennie azokat a menekulteket a Balkannak, akik Magyarorszagon regisztraltak? Mert mi vidaman toloncoltuk vissza a szerbeknek azokat, akik naluk, Szerbiaban regisztraltak. Magyarorszag ebben az esetben nem transzporter, hanem befogado allam lesz.
varrólány
@karma1: Nem hiszem egy percig sem de még azt se nagyon hogyan fogják Ausztriából ide hozni mivel tudjuk nekik kívánságműsoruk van , minél jobb helyen akarnak nem dolgozni hanem jól élni.
Épp azért írtam hogy ahol jó helyük van ott se jó nekik na szépen megköszönik legalábbis a napi események ezt mutatják.
Úgyis a németek fele akartak menni , hát megkapták!
Csizmás Kond
@karma1: Hinni sokmindent lehet...de abból a butaságokat ki is mondani már merészség kell.
varrólány
@karma1: 14:38 No hallod ti is egymást támogatjátok, nekem messze nincs annyi szavazatom!.-))
Csizmás Kond
Amúgy ez az egész sétáltatás csak világi szemfényvesztés...ha visszavinnék a saját háza elé akkor is volna aki onnan is újból megpróbálná.
Ezt írja a hűje uniós szabályzat és ezt kell játszani...ennyi ennek a lényege.
karma1
@varrólány: Szerencsere a humorod is tokeletes!...:o))))) Majd kitalal valamit orban, csak az eljaras nem tetszik... Hulyenek nezi a sajat nepet... Pont ugy viselkedik, mint egy 5 eves gyerek, aki azt hiszi, hogy errol a lepeserol nem fognak itelkezni az emberek. Miert csinal akkor egy eroltetett, sehova se vezeto nepszavazast a betelepitesrol, ha kozben o hiv ide osztrak minisztert, es megigeri neki, hogy atveszi az itt regisztraltakat?
Ne haragudj, de a Balkanra valo szallitast szepsegtapasznak hasznalja, ezzel probalja vakitani az embereket, hogy o csak "atszallit" az orszagon... Hat nem teheti meg... Senki nem fogja atvenni a mi regisztralt kvotankat, ezt el ne hidd mar...Mi is visszadobtuk a szerbeknek, akik ott regisztraltak. Ilyen ez a vilag,...:o)))
varrólány
@karma1: Legalàbb valamiben legyek tökéletes!:))
Régebben is írtam én sem hiszem hogy a népe sorsa a szívén lenne mert akkor nem lopnànak annyit nem lennének sanyargató törvények. De aki utàna jön az se lesz különb mert mind a sajàt zsebére ügyködik ha még lesz mit ellopkodni.
Ebből az egész betelepítéses jàtszmàból minden vezető jól akar kijönni gyanítom egész màst beszélnek egymás közt és mást mondanak a sajtónak. És persze egész màst tesznek vagy épp semmit. Jó példa erre az EU is ahol szinte hetente összegyűltek parolàztak beszélgettek.
bencemacska
Szerintem nem olvastátok el figyelmesen a cikket, vagy nem hallottátok meg a lényeget.
Nem a tavalyi "népvándorlás" során bejött menekültekről van szó,hanem az egy évvel korábban M.o-n keresztül Ausztriába és Németországba vándorolt koszovói albánokról.

Miután az osztrákok és németek már kiválogatták közülük az integrálhatókat ( és arra méltókat!), és vége van a balkáni háborúnak, minden jog szerint visszaküldhetők! És nem is tiltakozhatnak ellene!!! Egyszerűen átlökdösik őket a szerb határon!!!
A Közel-keletről érkezetteket - Orbán szerint - Görögországnak kellene vissza vennie, mert ott léptek be Európa schengeni határán belülre!!! OV-nek - szerinte- semmi köze hozzájuk!
Peller Anikó
"minden olyan migráns, aki nálunk lépett be az unió területére, azt visszavesszük Ausztriától,"

Aki nem nálunk lépett be azt meg nem vesszük vissza.

Valóban, az albánok és szerbek nem mentek el görögországba, hogy ott lépjenek be a Eurozónába, ők nálunk léptek be. Ezeket visszavesszük és transzportáljuk haza.

Az arabs telivér retkekeceket meg nem vesszük vissza, mert ezek nem nálunk léptek az Eurozóna területére (legalábbis először). Ők a mekkent vendégei és természetesen tolja fel magának mindet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.