Egy bokasérülés miatt fekvőgipszbe kényszerült Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök maga osztotta meg a Facebook-oldalán az információt.

A sérülés miatt mozgásképtelenné vált politikus filmnézéssel tölti a lábadozás idejét. Mint írta, megnézte a The Expendables 2.  (A feláldozhatók 2.) című filmet, amelyben a "hatalmas egójuk" ellenére képesek együttműködni a versenytársak.

Ezek szerint néhány színész jobb, mint egynémely magyar politikus?

- teszi fel a költői kérdést a DK elnöke.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jobbulast, es sok erot a folytatashoz. 18-ban le kell gyoznunk a rendszerszintu maffiat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@Szókrakész: Akkor még nem is beszéltünk Dr. Suchman Tamás általi, marcali önkormányzat városában történő ténykedéséről, azaz hogy Őt el kell - kellene ismerni(!), mert mit is lehet neki köszönni-állítása szerint számtalan dolgot. Neve fémjelezte a privatizációt, de abban nem is volt köszönet-szerintem. Álláspontja szerint sok - sok minden köszönhető Neki.
Igen, döntse el bárki, hogy mi is...
Én próbálok személyeskedésmentesen nyilatkozni. Ezért is hagyom az olvasóra mindezt :)
qxy
@Tódor: Szeretem amikor az emberek megírják amit akarnak. " az emberek" Nem tudom mivel sértettelek meg, de az eszedért nem rabolnának el a gerillák vagy ennyire csíp a pisi? Nincs kit cseszegess? Látom neked bekötötték a szemed és csak azon jár az eszed hogy cseszegess olyat aki nem bántott. Sajnállak hogy árva vagy. Vagy nem vagy az? akkor tudod mi a dolgod. .- Ennyi. ne válaszolj mert emberekhez vagyok hozzá szokva. bocsi és további szép napot. Most dőlj neki a falnak és sírj .- Már megint le basztak.Nem vagy te buta , csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz.
Bringás
Bízom benne, hogy felelősségre vonják még a szemkilövetőt!
Börtönérett!
qxy
Lényeg, hogy minden kormánynak vannak hívei akik ragaszkodnak ahhoz amit a vezér mond, mert az az igaz.Nyilván az ellenzék meg ahhoz ragaszkodik, amit az ő vezérük mond. A lényeg, hogy egyiknek sincs igaza, de azt hiszik hogy de.Mert igen is vannak amit érdemes és köteles volt el hallgatni Vagyis nem szabadott téma lenni ha valaki felhozta az bizony hazudik, meg buta meg ostoba és utána jártak és annak vége is volt.Kádár is így csinálta . Nem egy bér gyilkosa volt . Ki tudott erről? nem sokan. Ő így rendezte a vitás dolgait. Ki tudja pld Miért nem volt Szegeden Kádár egyszer sem? és mi volt az oka? Ki vette át a kivonuló Szovjetek üzemanyag készletét? mennyi volt az? mennyit adtak érte? A munkásőrség készlete kié lett mennyiért? Horn,? Mit csinált: meg akik utána jöttek? Na ugye vannak olyan dolgok amiről nem jó beszélni mert nem maradna politikus élő Magyarországon és igen hogy Gyurcsánynak is le esett egykét konc, csak az is tabu. De aki szereti, az nem is akarja elhinni meg meg tudni, mert " Neki van igaza Ő tudja. " hogy mi igaz mert el monda neki a???Na ez az.
Tódor
@Bringás: te meg golyóérett. Kétszeresen. Először egy nagy kancigány golyózzon meg hátulról vazelin nélkül. Utána pedig bumm a fejbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.