Egy bokasérülés miatt fekvőgipszbe kényszerült Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök maga osztotta meg a Facebook-oldalán az információt.

A sérülés miatt mozgásképtelenné vált politikus filmnézéssel tölti a lábadozás idejét. Mint írta, megnézte a The Expendables 2.  (A feláldozhatók 2.) című filmet, amelyben a "hatalmas egójuk" ellenére képesek együttműködni a versenytársak.

Ezek szerint néhány színész jobb, mint egynémely magyar politikus?

- teszi fel a költői kérdést a DK elnöke.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jobbulast, es sok erot a folytatashoz. 18-ban le kell gyoznunk a rendszerszintu maffiat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
krumpli
Jahh, csak nem akar égni Horgoson ! Pedig mint a megváltót, úgy várják 'éhező' barátai... :P
emerencia
Jobbulást kívánok. Remélem nem fogják az SZTK-ban fekvőgipszben megsétáltatni. (Velem megtették.)
Nil
Csak a férfiak fekszenek ha begipszelik a lábukat ...
vadnarancs
@Nil: Gondolom nem volt még szalagszakadásod...
Yoda69
Jobbulast, es sok erot a folytatashoz. 18-ban le kell gyoznunk a rendszerszintu maffiat.
verőce21
Mert mindig a lábában van a boogie-woogie!
Eriksson
Oh Mein Gott. Kivel fogok én futkározni?
36
A Feláldozhatók, nagyon találó film és cím. Magukat, milliókkal gennyesre keresett, de már kiöregedő színészek jöttek benne össze, hogy közös akció filmet csináljanak. Stallone, Schwarzenegger, Bruce Willis. stb. Szóval, akiknek nem kell már életükben nagyon törniük magukat. Ahogyan, Gyurcsánynak sem.
Nil
@vadnarancs: bokatörésem volt - két hét alatt meggyógyítottam, közben csináltam a dolgom- mankóval
bene
ha váltás akarnak akkor nem a DK-t kéne próbálni nyomatni, hanem egy másik párt mögé beállni.
(vagy pedig a FIDESZ-szel megegyezetek, hogy megosztájk a szavazókat és ez a taktikájuk).
Yoda69
@36:
Kedvenc szineszeim, kedvenc filmem, es kedvenc politikusom :)
Yoda69
@bene: Peldaul melyik part moge? A zold csokornyakkendosok partja moge?
A DK ma leghitelesebb part. En csak bennuk latom a jovot, megha a tamogatottsag egyenlore csak 8-10% korul mozog
36
@Yoda69: A szinészek nekem is bejönnek. Ők még igazi egyéniségek.
justhpeter
@Yoda69: Lehet, hogy neked a szemeddel van probléma ?
Rózsika Hatházi
@Eriksson: 14:01-re. Mit szólnál a vezírhez? Sikerélményed lenne, 100-on biztos legyőznéd.
Eriksson
@Rózsika Hatházi: Azzal szaladgálj te.
vadnarancs
@Nil: Nekem keresztszalag-szakadásom és porctörésem volt, 7 és fél hónap felépüléssel! Abból több, mint egy hónapig nem tudtam felkelni, csak segítséggel, mert vizesedett is!
simmering73
@Eriksson: Oh, mein Gott. (helyesen). Tolmácsot esetleg?
justhpeter
@Yoda69: Hát ha Gyurcsányban látsz valamit !
Nil
@vadnarancs: Tudod a gyógyulásnak van másik útja is mint amit tanítanak és mint amit reklámoznak. Én ezt a másik utat választottam - ezért nem működik túl a pajzsmirigyem, ezért nem kerültem kerekesszékbe az ízületeim miatt, stb
qxy
Nem is tudtam hogy ennyien szeretik ezt a tolvajt is. Vagy nem az?
Mit mondott a székháznál a támadás után? Uraim.?
" Minden Magyar állampolgár, aki Magyarországon köztörvényes bűnt követ el, azt mindenkor, a Törvények szerint, meg kell büntetni. Na kérem Orbán előtt mit is csinált ez a becsületes ember?
Ja, bokával, fekvő gipsz. ez csak azért mert NINCS GERINCE""""" Nem tudom el hinni hogy hisznek neki. mivel csak azért veri a nyálát mert kiesett a pikszisből és nem övé a konc.
" Jobbulást"??? ( a férfiaknak, egy B.vel.)
Tekla
A lélek nyelvén téves útra lépett. Azért ment ki a bokácskája .
Gyógyuljon meg aztán szállítsák át zárt osztályra.

"A Demokratikus Koalíció – a fent idézett elnökségi közleménye alapján – ugyanezt képviseli Magyarországon, és hátránynak tartja a magyar származást. A rasszista nyilatkozatot ráadásul egy olyan párt elnöksége tette, ami nyíltan képviseli az Európai Egyesült Államok megalapítását, vagyis leplezetlenül hirdeti a magyar államiság felszámolását."
www.hidfo.ru/2015/06/a-radikalis-atlantistak-szerint-bun-magyarnak-lenni/
bene
@Yoda69: igen jól látod a helyzetet :)
A legfontosabb egy új polgári erő lesz, aki fejleszteni akarja az országot. A jelenlegiek sajnos mind leégtek ebben vagy abban a témában. Már mindegyik átvágott engem is.
F_Viktor
@qxy: Írod:
"Na kérem Orbán előtt mit is csinált ez a becsületes ember?"

Mit csinált?
A fityeszes karaktergyilkosságra csak azok a jobberek voltak vevők, akik még nem gondolkodtak el azon, ha Gyurcsány 2 forint közpénzt is ellopott volna, akkor már rég Polt és Pintér felváltva vigyázna rá személyesen valamelyik fegyházban.
Budai 2 éven keresztül csak arra koncentrált, hogy valamelyik karaktergyilkosságot igazolja, de csak feleslegesen költötte az adófizetők pénzét.

De ettől függetlenül te még tudhatsz valami igazságtartalommal rendelkező Gyurcsány bűntettet, bátran oszd meg velünk.
De kérlek ne @Tekla: -hoz hasonlóan www.hidfo.ru (.RU!! Érted, RU!!!) hazugságokat gyártó oldalakról idézgess!
qxy
@F_Viktor: Nem hiszem hogy nem tudod hogy Gyurcsány mit adott el az országból mennyiért , mennyi a haszna és mit adott el Orbán, mennyiért és mi a haszna.
Na ezzel nem azt akarom mondani hogy a másikat szeretem, , mert sajnos mind csaló gazember. Csak jól tudnak beszélni és vannak olyanok akiket meg is lehet győzni. Ebben nincs is semmi baj. ők azért vannak , hogy rábeszéljék az embert. Mások meg azért vannak hogy elhiggyék. De tudod, egy privát bulin amikor ezek a fejesek ott vannak és feszítenek mint a cincér a lucernában,estére meg részegen űberelik egymást, hogy az semmi, mert én, meg én. A másik meg vissza . Tudod miket el mondanak ezek a rendes emberek? A tizedéért már kötél járna lazán.Hogy honnan tudom? Valakinek etetni és itatni is kell őket reggelig.na meg ha valamire ráéheznek." "
Tódor
@qxy: Úgy érzem, a memóriád annyi, mint egy aranyhalé. Gáspár Győző hozzád képest agysebész- polihisztor. Ennyi volt, a veled kapcsolatos kommunikáció. Innentől alantas lenne veled szócsörtét váltani. Szàmodra off.

Ps: próbáld meg befejezni az àltalános iskolát. Szurkolok neked!
Tódor
@Tekla: Ma már egész jó gyógyszerek vannak, meg kellene próbálni. Vagy orvost váltani.

Tényleg hibás döntés volt bezárni a sárga házat.
Rózsika Hatházi
@Eriksson: tegnap 17:32. Ha választani lehet, akkor inkább a Gyurcsány. Majd kivárom míg meggyógyul a lába. :)))
Eriksson
@Rózsika Hatházi: Hát nem erről motyogtam én is? :-)))
patyuka
Sok agymosott fröcsögő, észre kellene/illene már végre venni, hogy az a rengeteg mocsok, amit 2006 óta Semjén és Navracsics "szakmai irányításával" - az előbbi karaktergyilkos által önbevallottan - Gy. F.-re szórtak, nem Őt, hanem benneteket, hígagyú birkákat lehetetlenített el, méghozzá - a folyton-folyvást elétek szórt és általatok rendre bezabált maszlagtól megkergülve és a gondolkodás képességétől teljesen megfosztva - agyilag!
Tehát, lököttkéim, nem minket, hanem az efféle habzó szájjal fenekedőket vettek/vesznek hülyére, amikor vissza-visszatérően részt vesztek az efféle gyűlölködő handabandázásban!
Ugyanis az, aki itt él - és nem teljesen agyalágyult -, akarva-akaratlan, de megkerülhetetlenül tudnia kell, hogy mennyien és hányszor próbálták bemószerolni, ám a megvádolásában minden poltos segedelem ellenére sem jutottak érdemlegesen semmire.
Tehát az, aki erre a felismerésre a tízévnyi sikertelen karaktergyilkolászási kísérletezgetés szem- és fültanújaként még mindeddig sem jutott el - azaz pl. a "qxy"-ra hajazó "egzaktsággal" hajtaja az igen-igen primitív és ócska hazugságait - szóra sem érdemesen együgyű...
Dixi!
Szókrakész
Mondtam én Gyurcsány.
Vigyázz mert, ha tovább migráncssimogatsz, megütöd a bokádat.
Szókrakész
Elvágta az achilles ínát a pengedrót, ahogy átszökött a migráncsokhoz Szerbiába?
De mit mondhatott nekik, hogy vezényszóra mind abbahagyta az éhségsztrájkot?
Más, durvább feladatot osztott ki köztük?
Yoda69
@justhpeter: Lesz meg Gyurcsany miniszterelnok ;)
perfekt
Hazajött a férj fletó,vagy nem nyílt ki az ejtőernyő?
justhpeter
@Yoda69: Az én szavazatommal biztosan nem, ahogy Orbán sem.
Főlökött
@Yoda69: "költői kérdés" mit keres még mindíg egy - szószerint - egy megbukott - volt miniszretelnök egy 'lehetségesek' között(?), aki viszont úgy simán nem tudott elhúzni, amikor kitelt a becsülete rendesen, megmondta azt is, hogy ki legyen helyette. De édes is volt :(
Bocsika, fideszes sem vagyok, félreértés ne essék(!), de ezen személytől, még a gyomrom is felfordul. kb. egy szinten van 20%-osunkkal, avagy toncsikával. Sajnos van egy jószituált főügyészünk, akinek van az a pénz, hogy senkivel sem kell-kellene törődnie, aki az 'össznépi vödör' avagy a 'közös fazék' közelében van - felbuzdulással bír. Véd minden bűnözőt, de sajnos nem igazán tudja, mi is lenne, közpénzből dotáltan a tényleges dolga. Remélhetőleg megtudja majd...
Tehát én is csatlakozom justhpeter-társunkhoz, azaz " Az én szavazatommal biztosan nem, ahogy Orbán sem." Mélyen egyetértünk :) Ha lenne '-'-os szavazat, rá tenném, mert vagyok annyi idős, hogy ismerjem mi is történt akkor - annó a valójában.
Ő a van, de minek is kategória! Viszont a regnálása során, szedett össze annyi, anyagi javat, hogy most jól elvan és ráér arra, hogy hergelje a jónépet. Más dolga sincs, de a privatizációjának tényleges mibenlétét, a tényeket vizsgálta is valaki ? Senkinek nem érdeke, csak nekünk lenne, de mi le vagyunk...nagy ívben...
Én is szerettem volna venni úgy gyárat, hogy a raktár árúkészlete több volt, mint a vételár, továbbá a fedezetet olyan személy adta a vásárlási - hitelhez, mely a kellő helyen volt - kellő képpen. Szóval szerintem táncikáljon el oda, ahova kell - kellene...ott lenne a helye. És örüljön, hogy az a bizonyos luk, még ottan van a popóján. A piros pöttyről nincs infóm, de ki tudja...:)
Szókrakész
@Főlökött: Az eladás-vétel előtt gyorsan a "minuszos, semmit nem érő" gyárba még 900 millióért rendeltek alapanyagot, ..., de olyan sokat, hogy az udvarokon is csak az állt.
És aztán pár milláért kölcsönre "megvette", mert az Apró klán a "selejt, semmit nem érő, minuszos" gyárra adott, elintézte neki, hogy kapjon hitelt?

De az egész, akkori privatizáció, alias nemzeti vagyon ellopás így zajlott le.

Az elsők között kellene vizsgálni az ő vagyongyarapodását, hatalommal való visszaélést, esetleges állami vagyon hűtlen kezelése, tettestárs, ...
Hosszú lenne leírni.

Gyurcsány húzzon a francba!!!
Főlökött
@Szókrakész: Teljesen igazad van és akkor még nem beszéltünk általa be-dotált és az általunk kényszeredetten elfogadott 'libásunk'-ról, aki miatt nagyon sokat öngyikosok lettek, sok - sok családot tettek tönkre, de akkor is Ő lett, mert a bukott táncosunk 'aztat mondta vala'. Mivel házi-táncosunk megbukott, betolta maga helyett egy másik szentjét! Most, így az idő távlatából azt gondolja, feledünk mindezt ? Szedjen Cavinhtont a Viagra mellé! Csakis azért, hogy az utóbbit ne feledje, miért is szedte be akkor !...:)
Lehet ezt fokozni, de minek...Amíg olyan főügyészünk van, aki azt sem ismeri, mi van - mi lenne az eskű szövegében, amihez híven kell - kellene ténykednie, hamár a 'köz' fizeti azon 'alamizsnát' amit ezért kap, tekintettel arra, hogy az MNB.-től és a többi helyről jóval többet kap a család-hozzátartozó, csak egy a gond, letett egy eskűt és híven ahhoz kell - kellene ténykednie, amit pedig álláspontja szerint nem kell - kellene.
Majd meglátjuk, mi is a demokrácia, hol is van, Alkotmány Bíróság függetlensége - pártatlansága - egységes Fideszes oldal tekintetében - pártegységi szavazásban - jelölt-állításban, a demokrácia pilléreinek lebontásában, stb. - sok a gond. Érdekes kérdések, csak ne az legyen, amire gondolok, ezez problémák helyreállítása terén, mert az szerintem véres lenne, mint ahogy a mostani vezetés ragaszkodik a hatalomhoz. Demokratikus lenne midegyik, de egy közpénzből fenntartott magán-hadseregnek, mint a TEK., ebbe nem kellene beleavatkozni.
Tudni sem akarok róla, legyen a fiatalok dolga, az Ő életük is - főleg az Övék ! Én már öreg vagyok ehhez.:)

Táncoslábúkánk már rég lehúzta magát, oda ahova kell :)))))))))) Az értelmesebb embereknél. A többi pedig szavazzon rá, ha jobb dolga nincs :) Azt sem tudja kire adja voksát, még az is lehet, hogy Kádárra adja - meggyőződésből, pedig ezen két személyt össze sem lehetne hasonlítani. Kár lenne nekikezdeni is...:)
Főlökött
@Szókrakész: Akkor még nem is beszéltünk Dr. Suchman Tamás általi, marcali önkormányzat városában történő ténykedéséről, azaz hogy Őt el kell - kellene ismerni(!), mert mit is lehet neki köszönni-állítása szerint számtalan dolgot. Neve fémjelezte a privatizációt, de abban nem is volt köszönet-szerintem. Álláspontja szerint sok - sok minden köszönhető Neki.
Igen, döntse el bárki, hogy mi is...
Én próbálok személyeskedésmentesen nyilatkozni. Ezért is hagyom az olvasóra mindezt :)
qxy
@Tódor: Szeretem amikor az emberek megírják amit akarnak. " az emberek" Nem tudom mivel sértettelek meg, de az eszedért nem rabolnának el a gerillák vagy ennyire csíp a pisi? Nincs kit cseszegess? Látom neked bekötötték a szemed és csak azon jár az eszed hogy cseszegess olyat aki nem bántott. Sajnállak hogy árva vagy. Vagy nem vagy az? akkor tudod mi a dolgod. .- Ennyi. ne válaszolj mert emberekhez vagyok hozzá szokva. bocsi és további szép napot. Most dőlj neki a falnak és sírj .- Már megint le basztak.Nem vagy te buta , csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz.
Bringás
Bízom benne, hogy felelősségre vonják még a szemkilövetőt!
Börtönérett!
qxy
Lényeg, hogy minden kormánynak vannak hívei akik ragaszkodnak ahhoz amit a vezér mond, mert az az igaz.Nyilván az ellenzék meg ahhoz ragaszkodik, amit az ő vezérük mond. A lényeg, hogy egyiknek sincs igaza, de azt hiszik hogy de.Mert igen is vannak amit érdemes és köteles volt el hallgatni Vagyis nem szabadott téma lenni ha valaki felhozta az bizony hazudik, meg buta meg ostoba és utána jártak és annak vége is volt.Kádár is így csinálta . Nem egy bér gyilkosa volt . Ki tudott erről? nem sokan. Ő így rendezte a vitás dolgait. Ki tudja pld Miért nem volt Szegeden Kádár egyszer sem? és mi volt az oka? Ki vette át a kivonuló Szovjetek üzemanyag készletét? mennyi volt az? mennyit adtak érte? A munkásőrség készlete kié lett mennyiért? Horn,? Mit csinált: meg akik utána jöttek? Na ugye vannak olyan dolgok amiről nem jó beszélni mert nem maradna politikus élő Magyarországon és igen hogy Gyurcsánynak is le esett egykét konc, csak az is tabu. De aki szereti, az nem is akarja elhinni meg meg tudni, mert " Neki van igaza Ő tudja. " hogy mi igaz mert el monda neki a???Na ez az.
Tódor
@Bringás: te meg golyóérett. Kétszeresen. Először egy nagy kancigány golyózzon meg hátulról vazelin nélkül. Utána pedig bumm a fejbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.