Az MSZP szerint a kormány a legfontosabb történelmi hagyományokkal fordul szembe, a párt azonban hisz abban, hogy Magyarország többet érdemel.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta, Szent István király európai, keresztény értékeket valló, egységes államot teremtett, a kormány azonban megkérdőjelezi ezt a három tartóoszlopot, és szembefordul "legfontosabb történelmi hagyományainkkal".

Úgy fogalmazott, a kormány kárt okoz, amikor az Európai Unió ellen hangol, semmibe veszi a legfontosabb keresztényi értékeket, a felebaráti szeretet és együttérzés parancsát. Nem a magyar nemzet egészét képviseli, csak saját politikusainak és "haverjainak" kedvez.

Hangsúlyozta, az MSZP hisz abban, hogy Magyarország megérdemli a biztonságot és a kiszámítható fejlődést, gyűlölködés helyett a normális közéletet, a jövőt és a megbecsülést az Európai Unión belül.

A párt hisz Magyarországban, az Európai Unióban és a szolidaritásban – tette hozzá.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Hát ennél az eszementpénél biztosan többet!!!
kakaósbögre
nos,erre a kis időre ami még hátra van ennek az országnak,nem mindegy?
eugen4402
@Horizont: Bár rosszul látnám, de most a legnagyobb gondunknak a bizalom elvesztését gondolom. Kölcsönösen, oda-vissza, senki nem hiszi a másik ember egy szavát sem, és valljuk be, nem alap nélkül alakult így. Patthelyzet, itt már csak egy "Csodatévő" tudna valós tábort toborozni, mivel most is vannak hiteles, tiszta múlttal-jelennel rendelkező politikusaink, de nekik se hisz a tudatlan tömeg. (Hogy egy kicsit hízelegjek a drága népemnek is.)
Persze, a bizalmatlanság részben indokolt: ahogy senki nem születik leprásnak, hanem elkapja a fertőzést, a korrupció sem velünk született "eredendő bűn"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.