Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke 10 éve, politikai szerepvállalása előtt a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt kitüntetését kapta „az európai kulturális antropológiai együttműködés szervezésében betöltött szerepe, továbbá tudományos és oktatói munkássága elismeréseként”. A DK alelnöke úgy érzi, hogy méltatlan az újabban rasszizmusért, kirekesztésért és gyűlöletbeszédért odaítélt díjra. A romák jogaiért folytatott küzdelme, a szociográfusként elért tudományos teljesítménye, és az Európai Parlament Emberi Jogi Bizottságának tagjaként végzett munkája lehetetlenné teszi, hogy egy gyűlöletpropagandistáknak fenntartott állami elismerést birtokoljon. Niedermüller Péter alkalmatlan a gyűlöletkeltésre, továbbá képtelen olyan emberek minősíthetetlen stílusban történő gyalázására, akik másképp gondolkodnak, mint ő. A DK alelnöke fenti hiányosságai miatt visszaküldi lovagkeresztjét Áder János köztársasági elnöknek, és a jövőben is mindent megtesz azért, hogy...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj!
A secutól milyen kitüntetést kaptál szőrös talp cirmi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."A DK alelnöke, Niedermüller Péter is visszaküldi lovagkeresztjét Áder Jánosnak...

mi lenne, ha végre múltidőben olvasnánk a visszaküldésről... visszaküldte... de így, hogy (majd)visszaküldi...az olyan bizonytalan...mintha arra várna, hogy Bayer előbb küldi vissza a sajátját..
egyvandor
@koszpeko: A securitate kitüntetései, anyagai titkosak. A nertásak sem örülnének ha megélhetési pártfogóik, besúgóik magyarázkodásra szorulnának.
Bringás
@koszpeko: Kis zsebfasiszta? Megint rádjött a tahó roham?
koszpeko
@Bringás: TAKARODJ HAZUG GECI!!!
A kurva anyád a fasiszta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.